Kara leke!

Spor 06.01.2021 - 18:00, Güncelleme: 06.01.2021 - 18:11
 

Kara leke!

Darıca Gençlerbirliği ile Büyükçekmece Tepecikspor arasında oynanan ilk yarının son maçı 1-1 berabere biterken, maçın bitiş düdüğünün ardından yaşanan olaylar futbola gölge düşürdü.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’un ilk yarısının son haftasında sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin büyük kısmı, orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, temponun bir hayli düşük olduğu maçta iki takım futbolcuları maçı izleyen az sayıda futbol severi adeta uyuttu. İlk yarıda Baha ve Metin ile etkili olan sarı yeşilliler, ikinci yarıda Berat ve Fahrettin ile gole çok yaklaştı. EMRE ALAN’DAN HAYATİ GOL Mücadelenin 77.dakikasında ani gelişen Tepecik atağında arka direkte topla buluşan deneyimli oyuncu Erçağ Evirgan’in plase şutunun ağlarla buluşmasının ardından konuk ekip 1-0 öne geçti.  Son bölümde rakip kaleye baskı kuran Darıca G.B’ye altın değerinde puan kazandıran gol oyuna sonradan dahil olan Emre Alan’dan geldi. 90+4’te kullanılan köşe vuruşunda Hüseyin’in kafa vuruşu kalecinin de müdahalesi ile direkten döndü. Dönen topa altı pasta uçarak kafayla vuruş yapan Alan, sarı yeşillilerin yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran golü kaydetti. EVREN VE ALPER, YUSUF’A SALDIRDI Maçın bitiş düdüğünün ardından saha alanı adeta savaş alanına döndü. Son saniyede gelen beraberlik golünü sindiremeyen Tepecikspor’un kalecisi Evren Üstündağ ve Alper Sürücü’nün Yusuf Bildik’e küfür edip tekme atması sonrasında olaylar çığrından çıktı. Yaklaşık 20 dakika süren arbededen birçok futbolcu birbirine tekme tokat atarak saldırırken, kulüp başkanlarının olaya dahil olmalarının ardından kavganın fitili iyice ateşlendi. Savaş meydanını aratmayan, çirkin görüntülerin ortaya çıktığı arbedede, iki takım futbolcuları, kulüp başkanları ve yöneticileri birbirine yakışmayan davranışlarda bulunarak tarihe ‘kara leke’ olarak isimlerini kazıdılar. ARİF GÜLEN SAHAYA İNDİ Her iki kanadı da sakinleştirmek adına ek çevik kuvvet saha alanına gelirken, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, olayların yatışması adına elinden geleni yaptı. Hak mahrumiyeti cezası olmasına rağmen sahaya giren ve futbolcusuna yapılan çirkin saldırıyı kabul etmeyen Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, rakip takım futbolcuları ile zaman zaman sözlü sataşma yaşadı. GÜLEN’İN ZEYTİNDALINA EYÜPOĞLU’NDAN RED B.Tepecikspor Başkanı Temel Eyüpoğlu ile karşı karşıya gelen Gülen, Yusuf’u rakip soyunma odasına götürüp kendisinden özür dilettirmek adına zeytin dalı uzatsa da Eyüpoğlu bu teklifi kabul etmeyerek, “İstemiyorum, kimse benim soyunma odama gelmesin.  Özür dileyecek bir durum yok” dedi. İplerin gerilmesinin ardından iki kulüpten de birçok isim birbirleri hakkında şikayetçi oldular. Darıca G.B kanadı İstasyon Aynalı Karakolu’na giderken, konuk ekip Tepecikspor ise Darıca merkezde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında ifade verdi. Yaşanan skandalın ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği cezalar şimdiden merak konusu oldu.
Darıca Gençlerbirliği ile Büyükçekmece Tepecikspor arasında oynanan ilk yarının son maçı 1-1 berabere biterken, maçın bitiş düdüğünün ardından yaşanan olaylar futbola gölge düşürdü.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’un ilk yarısının son haftasında sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin büyük kısmı, orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, temponun bir hayli düşük olduğu maçta iki takım futbolcuları maçı izleyen az sayıda futbol severi adeta uyuttu. İlk yarıda Baha ve Metin ile etkili olan sarı yeşilliler, ikinci yarıda Berat ve Fahrettin ile gole çok yaklaştı.

EMRE ALAN’DAN HAYATİ GOL

Mücadelenin 77.dakikasında ani gelişen Tepecik atağında arka direkte topla buluşan deneyimli oyuncu Erçağ Evirgan’in plase şutunun ağlarla buluşmasının ardından konuk ekip 1-0 öne geçti.  Son bölümde rakip kaleye baskı kuran Darıca G.B’ye altın değerinde puan kazandıran gol oyuna sonradan dahil olan Emre Alan’dan geldi. 90+4’te kullanılan köşe vuruşunda Hüseyin’in kafa vuruşu kalecinin de müdahalesi ile direkten döndü. Dönen topa altı pasta uçarak kafayla vuruş yapan Alan, sarı yeşillilerin yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran golü kaydetti.

EVREN VE ALPER, YUSUF’A SALDIRDI

Maçın bitiş düdüğünün ardından saha alanı adeta savaş alanına döndü. Son saniyede gelen beraberlik golünü sindiremeyen Tepecikspor’un kalecisi Evren Üstündağ ve Alper Sürücü’nün Yusuf Bildik’e küfür edip tekme atması sonrasında olaylar çığrından çıktı. Yaklaşık 20 dakika süren arbededen birçok futbolcu birbirine tekme tokat atarak saldırırken, kulüp başkanlarının olaya dahil olmalarının ardından kavganın fitili iyice ateşlendi. Savaş meydanını aratmayan, çirkin görüntülerin ortaya çıktığı arbedede, iki takım futbolcuları, kulüp başkanları ve yöneticileri birbirine yakışmayan davranışlarda bulunarak tarihe ‘kara leke’ olarak isimlerini kazıdılar.

ARİF GÜLEN SAHAYA İNDİ

Her iki kanadı da sakinleştirmek adına ek çevik kuvvet saha alanına gelirken, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, olayların yatışması adına elinden geleni yaptı. Hak mahrumiyeti cezası olmasına rağmen sahaya giren ve futbolcusuna yapılan çirkin saldırıyı kabul etmeyen Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, rakip takım futbolcuları ile zaman zaman sözlü sataşma yaşadı.

GÜLEN’İN ZEYTİNDALINA EYÜPOĞLU’NDAN RED

B.Tepecikspor Başkanı Temel Eyüpoğlu ile karşı karşıya gelen Gülen, Yusuf’u rakip soyunma odasına götürüp kendisinden özür dilettirmek adına zeytin dalı uzatsa da Eyüpoğlu bu teklifi kabul etmeyerek, “İstemiyorum, kimse benim soyunma odama gelmesin.  Özür dileyecek bir durum yok” dedi. İplerin gerilmesinin ardından iki kulüpten de birçok isim birbirleri hakkında şikayetçi oldular. Darıca G.B kanadı İstasyon Aynalı Karakolu’na giderken, konuk ekip Tepecikspor ise Darıca merkezde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında ifade verdi. Yaşanan skandalın ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği cezalar şimdiden merak konusu oldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.