Koronavirüsten hayatını kaybeden arkadaşlarının adı Darıca’da yaşayacak

Gebze 07.01.2021 - 11:51, Güncelleme: 07.01.2021 - 11:56
 

Koronavirüsten hayatını kaybeden arkadaşlarının adı Darıca’da yaşayacak

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, gerçekleştirilen aralık ayı olağan meclis toplantısında, “Darıca’ya kazandıracak olduğumuz Hizmet Kompleksi’nde değerli çalışma arkadaşlarımız Uzm. Dr. Lütfi Çetinkaya, Nurbay İşçi ve Erdoğan Şahin’in isimleri yaşatılacak” dedi.

Gebze Ticaret Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “365 Oda/Borsa arasında ilk kez gerçekleştirilecek, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak vatandaşlarımıza ve afet çalışanlarına hizmet edecek olan Mobil Aş Evi projemizin müjdesini veriyoruz. Darıca’ya kazandıracak olduğumuz, içerisinde Taziye Evi, Aş Evi, Sosyal Etki Merkezi ve Türk Kızılay Merkezi olması planlanan Hizmet Kompleksinde değerli çalışma arkadaşlarımız Uzm. Dr. Lütfi Çetinkaya, Nurbay İşçi ve Erdoğan Şahin’in isimleri yaşatılacak. SOSYAL ETKİ MERKEZİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA Çayırova’da bulunan kontrol noktasında görevli personelin ihtiyacını karşılamak için elverişsiz olması sebebiyle yeniledik.  Dilovası’nda bulunan binamızın içerisine sağlık adına atılan adımlar büyük önem taşıyor. Günümüz pandemi koşulları dikkate alarak yapılacak olan ‘Aile Sağlığı Merkezi’nin son aşamasına gelindi. Fazlayı faydaya çeviren Sosyal Etki Merkezi’miz açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkili çalışmalar ile ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında oluyor. 365 ODA/BORSA ARASINDA İLK Dijital sistemlerimiz, üyelerimizin odaya gelmeden işlemlerini yapabilmesi için sorunsuz bir şekilde devam ediyor ve bu sistemimizle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen 365 Oda/Borsa arasında Ankara Ticaret Odası ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Türkiye’nin ‘Dijital Odası’ seçilen ilk 3 Odasından biri olmanın haklı gururu hepimizin başarısı.” Gerçekleştirilen meclis toplantısında ayrıca 2021 bütçesi onaylandı.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, gerçekleştirilen aralık ayı olağan meclis toplantısında, “Darıca’ya kazandıracak olduğumuz Hizmet Kompleksi’nde değerli çalışma arkadaşlarımız Uzm. Dr. Lütfi Çetinkaya, Nurbay İşçi ve Erdoğan Şahin’in isimleri yaşatılacak” dedi.

Gebze Ticaret Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “365 Oda/Borsa arasında ilk kez gerçekleştirilecek, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak vatandaşlarımıza ve afet çalışanlarına hizmet edecek olan Mobil Aş Evi projemizin müjdesini veriyoruz. Darıca’ya kazandıracak olduğumuz, içerisinde Taziye Evi, Aş Evi, Sosyal Etki Merkezi ve Türk Kızılay Merkezi olması planlanan Hizmet Kompleksinde değerli çalışma arkadaşlarımız Uzm. Dr. Lütfi Çetinkaya, Nurbay İşçi ve Erdoğan Şahin’in isimleri yaşatılacak.

SOSYAL ETKİ MERKEZİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA

Çayırova’da bulunan kontrol noktasında görevli personelin ihtiyacını karşılamak için elverişsiz olması sebebiyle yeniledik.  Dilovası’nda bulunan binamızın içerisine sağlık adına atılan adımlar büyük önem taşıyor. Günümüz pandemi koşulları dikkate alarak yapılacak olan ‘Aile Sağlığı Merkezi’nin son aşamasına gelindi. Fazlayı faydaya çeviren Sosyal Etki Merkezi’miz açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkili çalışmalar ile ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında oluyor.

365 ODA/BORSA ARASINDA İLK

Dijital sistemlerimiz, üyelerimizin odaya gelmeden işlemlerini yapabilmesi için sorunsuz bir şekilde devam ediyor ve bu sistemimizle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen 365 Oda/Borsa arasında Ankara Ticaret Odası ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Türkiye’nin ‘Dijital Odası’ seçilen ilk 3 Odasından biri olmanın haklı gururu hepimizin başarısı.” Gerçekleştirilen meclis toplantısında ayrıca 2021 bütçesi onaylandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.