“Pandemi, yol haritamızı çizmemize engel!”

Gebze 07.01.2021 - 13:58, Güncelleme: 07.01.2021 - 13:58
 

“Pandemi, yol haritamızı çizmemize engel!”

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, pandemi sebebiyle ADD olarak uzun zamandır bir araya gelemeyerek, toplanamadıklarını ve etkinlik yapamadıklarını vurguladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, gazetemize özel açıklamalar yaparak pandemi döneminden nasıl etkilendiklerini açıkladı. Başkan Aydın, ADD olarak uzun zamandır bir araya gelemeyerek etkinlik yapamadıklarını vurgulayarak, “Koronavirüs ülkemizin tek gündemi olunca pek tabi dernek çalışmaları gerçekleşmiyor. Öncelikle önümüzü görmemiz gerekiyor, bunu da bugün için kestirmek zor. Çalışmalarımız konusunda bir yol haritası belirlememiz adına pandemi sonrasına odaklandık. Pandemi döneminin gidişatına göre bizler de bir yol haritası belirleriz, ancak şu an için tablo muallak olarak karşımıza çıkıyor” dedi. “UĞUR VE ŞANS TEMENNİ EDERİM” Her zaman ADD olarak sosyal yaşamda yer aldıklarını ve alacaklarını kaydeden Sezer Nilgün Aydın, “Pandemi sonrasında tabi ki yine saha çalışmalarımız, dernek çalışmalarımız olacak, bunların her biri devam edecek. Ancak şu an için sıkıntılı bir süreç içerisindeyiz. Herkes gibi bizler de geleceği görmemiz gerekiyor. İnşallah 2021 tüm ülkemize uğur ve şans getirir, çekilen sıkıntılar sona erer” dedi.
ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, pandemi sebebiyle ADD olarak uzun zamandır bir araya gelemeyerek, toplanamadıklarını ve etkinlik yapamadıklarını vurguladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, gazetemize özel açıklamalar yaparak pandemi döneminden nasıl etkilendiklerini açıkladı. Başkan Aydın, ADD olarak uzun zamandır bir araya gelemeyerek etkinlik yapamadıklarını vurgulayarak, “Koronavirüs ülkemizin tek gündemi olunca pek tabi dernek çalışmaları gerçekleşmiyor. Öncelikle önümüzü görmemiz gerekiyor, bunu da bugün için kestirmek zor. Çalışmalarımız konusunda bir yol haritası belirlememiz adına pandemi sonrasına odaklandık. Pandemi döneminin gidişatına göre bizler de bir yol haritası belirleriz, ancak şu an için tablo muallak olarak karşımıza çıkıyor” dedi.

“UĞUR VE ŞANS TEMENNİ EDERİM”

Her zaman ADD olarak sosyal yaşamda yer aldıklarını ve alacaklarını kaydeden Sezer Nilgün Aydın, “Pandemi sonrasında tabi ki yine saha çalışmalarımız, dernek çalışmalarımız olacak, bunların her biri devam edecek. Ancak şu an için sıkıntılı bir süreç içerisindeyiz. Herkes gibi bizler de geleceği görmemiz gerekiyor. İnşallah 2021 tüm ülkemize uğur ve şans getirir, çekilen sıkıntılar sona erer” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.