BURS İSTEYEN ÖĞRENCİLER DİKKAT!

Darıca 07.01.2021 - 14:33, Güncelleme: 07.01.2021 - 14:34
 

BURS İSTEYEN ÖĞRENCİLER DİKKAT!

‘Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı’ için başvurular başladı. Sınavlar, 4’üncü sınıflar için 6-7 Şubat’ta, 5’inci sınıflar için 13-14 Şubat’ta, 6’ncı sınıflar için 20-21 Şubat’ta, 7’nci sınıflar için 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Okulların koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara vermesiyle birlikte milyonlarca öğrenci eğitimlerini uzaktan olarak devem ediyor. Hem okul sınavlarına hazırlanan hem de LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrenciler özel eğitim kurumlarının düzenlediği ücretsiz bursluluk sınavlarına girerek kendilerini test etmek suretiyle sınavlar öncesi başarılarını deneme fırsatını elde etmekte. Özellikle de kolejlerde burslu okumak isteyen öğrenciler kolejlerin kabul sınavlarının yapılacağı tarihleri merak ediyor. BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞVURU TARİHİ Bahçeşehir Koleji'ndan yapılan açıklamaya göre “Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı’ için başvurular başladı. Başvuruları online olarak ‘https://bahcesehir.stoys.co/sinavkayit’ adresinden ve Bahçeşehir Koleji kampüslerinden kabul edilmeye başlanan sınavlar, 4’üncü sınıflar için 6-7 Şubat’ta, 5’inci sınıflar için 13-14 Şubat’ta, 6’ncı sınıflar için 20-21 Şubat’ta, 7’nci sınıflar için 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı'nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilecek” ifadeleri yer aldı. DARICA’DA FEN VE TEKNOLOJİ LİSELERİ Genç bilim adamlarını yetiştirmek üzere ilk kampüsü 2006 yılında Bahçeşehir’de kurulan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir’deki ilk Fen ve Teknoloji Lisesi kampüsünün ardından Türkiye’nin dört bir yanında daha çok çocuğun nitelikli fen eğitimiyle buluşturulması amacıyla aralarında Darıca’nın da bulunmasıyla bu sayı Türkiye genelinde 15 kampüse çıktı. 
‘Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı’ için başvurular başladı. Sınavlar, 4’üncü sınıflar için 6-7 Şubat’ta, 5’inci sınıflar için 13-14 Şubat’ta, 6’ncı sınıflar için 20-21 Şubat’ta, 7’nci sınıflar için 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Okulların koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara vermesiyle birlikte milyonlarca öğrenci eğitimlerini uzaktan olarak devem ediyor. Hem okul sınavlarına hazırlanan hem de LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrenciler özel eğitim kurumlarının düzenlediği ücretsiz bursluluk sınavlarına girerek kendilerini test etmek suretiyle sınavlar öncesi başarılarını deneme fırsatını elde etmekte. Özellikle de kolejlerde burslu okumak isteyen öğrenciler kolejlerin kabul sınavlarının yapılacağı tarihleri merak ediyor.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞVURU TARİHİ

Bahçeşehir Koleji'ndan yapılan açıklamaya göre “Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı’ için başvurular başladı. Başvuruları online olarak ‘https://bahcesehir.stoys.co/sinavkayit’ adresinden ve Bahçeşehir Koleji kampüslerinden kabul edilmeye başlanan sınavlar, 4’üncü sınıflar için 6-7 Şubat’ta, 5’inci sınıflar için 13-14 Şubat’ta, 6’ncı sınıflar için 20-21 Şubat’ta, 7’nci sınıflar için 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı'nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilecek” ifadeleri yer aldı.

DARICA’DA FEN VE TEKNOLOJİ LİSELERİ

Genç bilim adamlarını yetiştirmek üzere ilk kampüsü 2006 yılında Bahçeşehir’de kurulan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir’deki ilk Fen ve Teknoloji Lisesi kampüsünün ardından Türkiye’nin dört bir yanında daha çok çocuğun nitelikli fen eğitimiyle buluşturulması amacıyla aralarında Darıca’nın da bulunmasıyla bu sayı Türkiye genelinde 15 kampüse çıktı. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.