Darıca Belediyesi’nde başkan değişti

Darıca 08.01.2021 - 15:46, Güncelleme: 08.01.2021 - 15:46
 

Darıca Belediyesi’nde başkan değişti

Darıca Belediyesi’nde başkan değişti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın test sonucunun pozitif çıkmasının ardından Darıca Belediye Başkanlığı’na Hakan Kartal vekalet edecek. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşinin, annesinin ve babasının testinin pozitif çıkmasının ardından geçtiğimiz gün kendisinin de testi pozitif çıkmıştı. Sağlık durumu iyi olan Başkan Bıyık evinde tedavi altına alındı. Başkan Bıyık’ın yokluğunda ise Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hakan Kartal vekalet edecek.
Darıca Belediyesi’nde başkan değişti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın test sonucunun pozitif çıkmasının ardından Darıca Belediye Başkanlığı’na Hakan Kartal vekalet edecek.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşinin, annesinin ve babasının testinin pozitif çıkmasının ardından geçtiğimiz gün kendisinin de testi pozitif çıkmıştı. Sağlık durumu iyi olan Başkan Bıyık evinde tedavi altına alındı. Başkan Bıyık’ın yokluğunda ise Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hakan Kartal vekalet edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.