19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Belediyeler Birliği gazetecileri unutmadı

Gebze 09.01.2021 - 11:35, Güncelleme: 09.01.2021 - 11:35
 

Gebze Belediyeler Birliği gazetecileri unutmadı

Gebze Belediyeler Birliği gazetecileri unutmadı

Gebze Belediyeler Birliği Başkanı ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ev sahipliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir program düzenlendi. Gebze Belediyeler Birliği Başkanı ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde program düzenlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen program güzel anlara sahne oldu. Yapılan etkinliğe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye ve aynı zamanda Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, dernek başkanları ve yöneticileriyle beraber bölgemiz kurumlarında çalışan gazeteciler katıldı. MERHUM GAZETECİLER ANILDI Evinde kovid tedavisi gören Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da programa online olarak katılarak gazetecilerin bu özel gününü kutladığını belirtti. Belediye başkanları kısa konuşmalarında 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününün kutsallığından bahsederek bu önemli günü kutladıklarını ve nice güzel günler temenni ettiklerini kaydettiler. Gebze Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ahmet Oğuz, “Tüm basın çalışanlarının bu önemli gününü kutlarken kovid 19 sebebiyle yaşamını yitiren gazetecileri de anmayı ihmal etmedi. TGF Yöneticisi Levent Altun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü, kutlarken “İşini namusuyla yapan zor şartları olan tüm emekçi kardeşlerimin bugününü kutluyorum” dedi. Program sonunda ise protokol tarafından günün anısı adına gazetecilere hediyeler verildi.
Gebze Belediyeler Birliği gazetecileri unutmadı

Gebze Belediyeler Birliği Başkanı ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ev sahipliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir program düzenlendi.

Gebze Belediyeler Birliği Başkanı ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde program düzenlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen program güzel anlara sahne oldu. Yapılan etkinliğe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye ve aynı zamanda Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, dernek başkanları ve yöneticileriyle beraber bölgemiz kurumlarında çalışan gazeteciler katıldı.

MERHUM GAZETECİLER ANILDI

Evinde kovid tedavisi gören Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da programa online olarak katılarak gazetecilerin bu özel gününü kutladığını belirtti. Belediye başkanları kısa konuşmalarında 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününün kutsallığından bahsederek bu önemli günü kutladıklarını ve nice güzel günler temenni ettiklerini kaydettiler. Gebze Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ahmet Oğuz, “Tüm basın çalışanlarının bu önemli gününü kutlarken kovid 19 sebebiyle yaşamını yitiren gazetecileri de anmayı ihmal etmedi. TGF Yöneticisi Levent Altun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü, kutlarken “İşini namusuyla yapan zor şartları olan tüm emekçi kardeşlerimin bugününü kutluyorum” dedi. Program sonunda ise protokol tarafından günün anısı adına gazetecilere hediyeler verildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.