Darıcalı öğretmenlerden alkışlanacak hareket

Darıca 11.01.2021 - 09:59, Güncelleme: 11.01.2021 - 10:01
 

Darıcalı öğretmenlerden alkışlanacak hareket

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda görevli öğretmenler, pandemi sürecinde okul koridorlarına resimler yaptı. Koridorlar manzara, kitap ve hayvan figürleriyle renklendirildi.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında uzaktan eğitim veren Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nun öğretmenleri, öğrencilerine sürpriz hazırlamaya karar verdi. Koridorlara manzara, kitap ve hayvan figürleri çizerek duvarları adeta tabloya dönüştürdü. Öğrencileri için güzel bir sürpriz hazırlamayı planladıklarını söyleyen psikolojik danışma ve rehberlik öğretmeni Yasemin Öztürk, "Pandemi sürecinde öğrencilerimiz yok, onları okulda karşılamak için güzel bir sürpriz hazırladık. Umarım geldikleri zaman bu duvarları görüp mutlu olurlar. Biz de pandemi sürecini böyle duvar boyayarak, öğrencilerimizi okulda karşılamaya hazırlanarak geçiriyoruz. Boya işleri olduğu her gün gelmeye çalışıyoruz. Okulun her katı ayrı bir konseptte boyandı. Çok eğlenceli bir şekilde öğrencilerimizi bekleyeceğiz." dedi. YAPICI, “PANDEMİ DÖNEMİNİ FIRSATA ÇEVİRMEK İSTEDİK” Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı ise, "Biz Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu olarak pandemi dönemini fırsata çevirmek istedik. Şu an öğrencilerimize hasretiz ve öğrencilerimiz geldiği zaman bir sürprizle karşılamak istiyoruz. Bu nedenle duvarlarımızı biz boyamaya karar verdik. Okul kapısıyla, duvarıyla, penceresiyle, sahasıyla mesaj verebilen bir alan. Mahmut Hoca'nın deyimiyle okul dört tarafı duvarlarla çevrili bir yer değil. Okul her tarafına hükmeden yerdir. Biz de duvarlarımıza eğitimsel yönden geliştirecek resimler çiziyoruz. Öğretmen arkadaşlarımız çalışmalarını yapıp duvarlarımızı öğrencilerimizin hem mutluluğu hem de motivasyonu için boyamaya çalışıyor. Birlikte hem öğrencilerimiz hem de kendimiz için mutlu bir okul oluşturmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda görevli öğretmenler, pandemi sürecinde okul koridorlarına resimler yaptı. Koridorlar manzara, kitap ve hayvan figürleriyle renklendirildi.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında uzaktan eğitim veren Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nun öğretmenleri, öğrencilerine sürpriz hazırlamaya karar verdi. Koridorlara manzara, kitap ve hayvan figürleri çizerek duvarları adeta tabloya dönüştürdü. Öğrencileri için güzel bir sürpriz hazırlamayı planladıklarını söyleyen psikolojik danışma ve rehberlik öğretmeni Yasemin Öztürk, "Pandemi sürecinde öğrencilerimiz yok, onları okulda karşılamak için güzel bir sürpriz hazırladık. Umarım geldikleri zaman bu duvarları görüp mutlu olurlar. Biz de pandemi sürecini böyle duvar boyayarak, öğrencilerimizi okulda karşılamaya hazırlanarak geçiriyoruz. Boya işleri olduğu her gün gelmeye çalışıyoruz. Okulun her katı ayrı bir konseptte boyandı. Çok eğlenceli bir şekilde öğrencilerimizi bekleyeceğiz." dedi.

YAPICI, “PANDEMİ DÖNEMİNİ FIRSATA ÇEVİRMEK İSTEDİK”

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı ise, "Biz Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu olarak pandemi dönemini fırsata çevirmek istedik. Şu an öğrencilerimize hasretiz ve öğrencilerimiz geldiği zaman bir sürprizle karşılamak istiyoruz. Bu nedenle duvarlarımızı biz boyamaya karar verdik. Okul kapısıyla, duvarıyla, penceresiyle, sahasıyla mesaj verebilen bir alan. Mahmut Hoca'nın deyimiyle okul dört tarafı duvarlarla çevrili bir yer değil. Okul her tarafına hükmeden yerdir. Biz de duvarlarımıza eğitimsel yönden geliştirecek resimler çiziyoruz. Öğretmen arkadaşlarımız çalışmalarını yapıp duvarlarımızı öğrencilerimizin hem mutluluğu hem de motivasyonu için boyamaya çalışıyor. Birlikte hem öğrencilerimiz hem de kendimiz için mutlu bir okul oluşturmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.