19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

81 ilin en başarısız il başkanı Kocaeli’nde

Siyaset 11.01.2021 - 15:15, Güncelleme: 11.01.2021 - 15:18
 

81 ilin en başarısız il başkanı Kocaeli’nde

81 ilin en başarısız il başkanı Kocaeli’nde

Ömer Faruk Başaran, Gelecek Partisi’nin 81 ildeki en gelecek vaat etmeyen başkanı olarak birinciliği kimselere bırakmayacağa benziyor. Kocaeli gibi stratejik bir öneme sahip bir ile nasıl kurucu başkan yapıldığına anlam veremediğimiz Ömer Faruk Başaran, parasıyla siyasetçilik başkancılık oynamak için bu işlere soyunmuşa benziyor. Ortalıklarda görünmeyen, vatandaşın arasında olmaktan uzak esnafın halinden anlamayan uzak duran Ömer Faruk Başaran bir açıklama yapmış. Baskın seçime Kocaeli’de hazırız diye beyanda bulunan Ömer Faruk Başaran’ın tek artısı Serap Çakır gibi halkta bir karşılığı olan şahsiyetin parti saflarında bulunması. Zenginler kulübü saflarından inip halkın arasına karışmaktan bihaber olan Ömer Faruk Başaran’a buradan sesleniyorum; bırak ili ilçeyi bir muhtarlık kazandır partine ben de partiye üye olmazsam namerdim. Halep oradaysa arşın burada!                                                          ÖMER FARUK BAŞARAN HABER: HALUK TURGUT
81 ilin en başarısız il başkanı Kocaeli’nde

Ömer Faruk Başaran, Gelecek Partisi’nin 81 ildeki en gelecek vaat etmeyen başkanı olarak birinciliği kimselere bırakmayacağa benziyor. Kocaeli gibi stratejik bir öneme sahip bir ile nasıl kurucu başkan yapıldığına anlam veremediğimiz Ömer Faruk Başaran, parasıyla siyasetçilik başkancılık oynamak için bu işlere soyunmuşa benziyor. Ortalıklarda görünmeyen, vatandaşın arasında olmaktan uzak esnafın halinden anlamayan uzak duran Ömer Faruk Başaran bir açıklama yapmış. Baskın seçime Kocaeli’de hazırız diye beyanda bulunan Ömer Faruk Başaran’ın tek artısı Serap Çakır gibi halkta bir karşılığı olan şahsiyetin parti saflarında bulunması. Zenginler kulübü saflarından inip halkın arasına karışmaktan bihaber olan Ömer Faruk Başaran’a buradan sesleniyorum; bırak ili ilçeyi bir muhtarlık kazandır partine ben de partiye üye olmazsam namerdim. Halep oradaysa arşın burada!

                                                         ÖMER FARUK BAŞARAN

HABER: HALUK TURGUT

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.