Başkan Kadı’dan bir uyarı daha!

Gebze 12.01.2021 - 17:53, Güncelleme: 12.01.2021 - 17:53
 

Başkan Kadı’dan bir uyarı daha!

Başkan Kadı’dan bir uyarı daha!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Ankara depremi sonrasında uzun zamandır yaptığı deprem çağrısını yineleyerek çok konuşulacak sözler sarf etti. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı kısa bir süre önce ameliyat olmuştu. Sağlığı son derece iyi olan ve herhangi bir sorunu kalmayan Kadı, sosyal medya sayfasından paylaşımlarına devam ediyor. Başkan Kadı, Ankara’da yaşanan deprem sonrasında sosyal medya sayfasında gündem olacak sözler söyleyerek deprem çağrısına bir yenisini daha ekleyerek önemli şeyler söyledi. Başkan Kadı yaptığı paylaşımda “Geçmiş olsun Ankara. Depremle mücadele hususunda ısrarla yerimizde saymaya devam ediyoruz.” Derken sözlerini şu şekilde bitirdi; “Hep sallanacak bir coğrafyada yaşıyoruz ama konuyu sallamayacak alt ve üst yapıya sahip değiliz. O zaman uyuyalım”  
Başkan Kadı’dan bir uyarı daha!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Ankara depremi sonrasında uzun zamandır yaptığı deprem çağrısını yineleyerek çok konuşulacak sözler sarf etti.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı kısa bir süre önce ameliyat olmuştu. Sağlığı son derece iyi olan ve herhangi bir sorunu kalmayan Kadı, sosyal medya sayfasından paylaşımlarına devam ediyor. Başkan Kadı, Ankara’da yaşanan deprem sonrasında sosyal medya sayfasında gündem olacak sözler söyleyerek deprem çağrısına bir yenisini daha ekleyerek önemli şeyler söyledi. Başkan Kadı yaptığı paylaşımda “Geçmiş olsun Ankara. Depremle mücadele hususunda ısrarla yerimizde saymaya devam ediyoruz.” Derken sözlerini şu şekilde bitirdi; “Hep sallanacak bir coğrafyada yaşıyoruz ama konuyu sallamayacak alt ve üst yapıya sahip değiliz. O zaman uyuyalım”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.