Yaman, Şayir ve Yıldırım’dan protokole ziyaret!

Kocaeli 13.01.2021 - 12:36, Güncelleme: 13.01.2021 - 12:36
 

Yaman, Şayir ve Yıldırım’dan protokole ziyaret!

Yaman, Şayir ve Yıldırım’dan protokole ziyaret!

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım Kocaeli protokolüne ziyarette bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Kocaeli Nüfus Müdürü İlhan Eser'i ziyaret etti. BAŞARILAR DİLEDİLER Karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan ziyaretlerde, Kocaeli ve Dilovası genelinde yapılan ve yapılmakta olan projeler üzerine fikir alışverişi yapılırken, Yaman, Şayir ve Yıldırım, Kocaeli’nin ve Dilovası’nın geleceği için çalışan başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz olmak üzere tüm kamu kurumları yönetimi ve çalışanlarına başarılar dilediler.  PROTOKOL’DEN ZİYARET TEŞEKKÜRÜ Gerçekleşen ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Yavuz, Tipioğlu, Çelik ve Eser, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
Yaman, Şayir ve Yıldırım’dan protokole ziyaret!

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım Kocaeli protokolüne ziyarette bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Kocaeli Nüfus Müdürü İlhan Eser'i ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan ziyaretlerde, Kocaeli ve Dilovası genelinde yapılan ve yapılmakta olan projeler üzerine fikir alışverişi yapılırken, Yaman, Şayir ve Yıldırım, Kocaeli’nin ve Dilovası’nın geleceği için çalışan başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz olmak üzere tüm kamu kurumları yönetimi ve çalışanlarına başarılar dilediler. 

PROTOKOL’DEN ZİYARET TEŞEKKÜRÜ

Gerçekleşen ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Yavuz, Tipioğlu, Çelik ve Eser, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.