“Büyükşehir’i Gebze Bölgesi’nden kazanırız”

Gebze 15.01.2021 - 15:30, Güncelleme: 15.01.2021 - 15:38
 

“Büyükşehir’i Gebze Bölgesi’nden kazanırız”

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak ile PM Üyesi Bülent Tezcan’ı Darıca’ya davet ederek Büyükşehir’i kazanmanın yolunun Gebze Bölgesi’nden geçtiğini dile getirdi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın CHP Kocaeli İl Başkanlığı ziyaretinde Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak da hazır bulundu. Gerçekleştirilen toplantılarda Özkan Sarıtoprak, CHP Genel Başkan Başdanışmanı CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı Gebze Bölgesi’ne davet etti. BÜYÜKŞEHİR’İN YOLU 4 İLÇEDEN GEÇER Büyükşehir’i kazanmanın yolunun 4 ilçeden geçtiğini belirten Sarıtoprak, “2019 yerel seçimlerde Türkiye genelinde güzel bir ivme yakalayarak birçok belediyeyi aldık. Kocaeli’de yıllar sonra İzmit’i kazandık, Darıca’da kazanmaya yaklaştık. Eğer Büyükşehir’i istiyorsak bunun yolu Gebze Bölgesi olarak adlandırdığımız, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan geçiyor. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla batı yakasında oy oranlarımızı ikiye katlayabiliriz. Sizleri bölgemize davet ediyorum” dedi.  HP Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak ile PM Üyesi Bülent Tezcan, Sarıtoprak’ın davetini geri çevirmeyerek yakın zamanda Gebze Bölgesi’nde de çalışma gerçekleştireceklerinin altını çizdi
Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak ile PM Üyesi Bülent Tezcan’ı Darıca’ya davet ederek Büyükşehir’i kazanmanın yolunun Gebze Bölgesi’nden geçtiğini dile getirdi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın CHP Kocaeli İl Başkanlığı ziyaretinde Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak da hazır bulundu. Gerçekleştirilen toplantılarda Özkan Sarıtoprak, CHP Genel Başkan Başdanışmanı CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı Gebze Bölgesi’ne davet etti.

BÜYÜKŞEHİR’İN YOLU 4 İLÇEDEN GEÇER

Büyükşehir’i kazanmanın yolunun 4 ilçeden geçtiğini belirten Sarıtoprak, “2019 yerel seçimlerde Türkiye genelinde güzel bir ivme yakalayarak birçok belediyeyi aldık. Kocaeli’de yıllar sonra İzmit’i kazandık, Darıca’da kazanmaya yaklaştık. Eğer Büyükşehir’i istiyorsak bunun yolu Gebze Bölgesi olarak adlandırdığımız, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan geçiyor. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla batı yakasında oy oranlarımızı ikiye katlayabiliriz. Sizleri bölgemize davet ediyorum” dedi.  HP Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak ile PM Üyesi Bülent Tezcan, Sarıtoprak’ın davetini geri çevirmeyerek yakın zamanda Gebze Bölgesi’nde de çalışma gerçekleştireceklerinin altını çizdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.