“Dertlere derman olmak için varız!”

Kocaeli 16.01.2021 - 11:18, Güncelleme: 16.01.2021 - 11:18
 

“Dertlere derman olmak için varız!”

VALİ YAVUZ, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ;

Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik makamının herkese açık olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, pandemi sebebiyle bir süredir ertelenen “Halk Günü” buluşmasını bugün gerçekleştirdi. Karamürsel Alp toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu. “GÜVENİN, ENDİŞE ETMEYİN” Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarını belirten Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendilerini talimatlandırdığını belirterek, kendilerine iletilen sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğuna vurgu yaparak sözlerine devam eden Vali Yavuz: “Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Allah’ın izniyle bu memlekette sahipsiz kimse kalmaz. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm üretecekler.” dedi. TEK TEK DİNLEYEREK NOT ALDI "Halk Günü" toplantısında 29 vatandaşımızın derdine derman olan Vali Seddar Yavuz, kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.
VALİ YAVUZ, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ;

Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik makamının herkese açık olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, pandemi sebebiyle bir süredir ertelenen “Halk Günü” buluşmasını bugün gerçekleştirdi. Karamürsel Alp toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu.

“GÜVENİN, ENDİŞE ETMEYİN”

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarını belirten Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendilerini talimatlandırdığını belirterek, kendilerine iletilen sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğuna vurgu yaparak sözlerine devam eden Vali Yavuz: “Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Allah’ın izniyle bu memlekette sahipsiz kimse kalmaz. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm üretecekler.” dedi.

TEK TEK DİNLEYEREK NOT ALDI

"Halk Günü" toplantısında 29 vatandaşımızın derdine derman olan Vali Seddar Yavuz, kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.