Valilikten yoğun kar uyarısı!

Kocaeli 16.01.2021 - 17:08, Güncelleme: 16.01.2021 - 17:08
 

Valilikten yoğun kar uyarısı!

Valilikten yoğun kar uyarısı!

Kocaeli Valiliği, Marmara Bölgesinde etkili olması beklenen karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı. Kocaeli Valiliği'nin vatandaşları uyardığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Marmara Bölgesi'nde 16.01.2021 Cumartesi günü (bugün) saat 18.00 ile 17.01.2021 Pazar günü saat 15.00 saatleri arasında yağmur ve karla karışık yağmur ile kar yağışının etkisi altına gireceği beklenmektedir. Marmara Bölgesi'nde bugün genellikle yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden sonra bölge genelinde, kuzeybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarla birlikte kar yağışına döneceği; Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde bu gece ve yarın (17.01.2021 Pazar) yoğun kar (20-40 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.
Valilikten yoğun kar uyarısı!

Kocaeli Valiliği, Marmara Bölgesinde etkili olması beklenen karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Kocaeli Valiliği'nin vatandaşları uyardığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Marmara Bölgesi'nde 16.01.2021 Cumartesi günü (bugün) saat 18.00 ile 17.01.2021 Pazar günü saat 15.00 saatleri arasında yağmur ve karla karışık yağmur ile kar yağışının etkisi altına gireceği beklenmektedir. Marmara Bölgesi'nde bugün genellikle yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden sonra bölge genelinde, kuzeybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarla birlikte kar yağışına döneceği; Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde bu gece ve yarın (17.01.2021 Pazar) yoğun kar (20-40 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.