19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Her şey tozpembe değil”

Gebze 18.01.2021 - 12:40, Güncelleme: 18.01.2021 - 12:40
 

“Her şey tozpembe değil”

“Her şey tozpembe değil”

Gebze’de yağan yoğun kar yağışı her yeri bembeyaz yaparken sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelmesiyle yerlerde tutan kar yağışı güzel bir görüntüye imza atmış oldu. Ancak yağan kar elbette dezavantajlı anları da beraberinde getirmedi değil. Bazı vatandaşlar, kar yağışı sebebiyle buzlanmalara dikkat çekerken bu konuda içlerini sosyal medyada döktüler. OLUMSUZLUKLAR DA VAR Gebzeli bir vatandaş, Hacı Halil Mahallesi’ndeki olumsuz tabloya sosyal medyada dikkat çekerken muhtarlık ve çevresini örnek gösterdi. Yollardaki aşırı buzlanmanın altını çizen Gebzeli vatandaş “Belediye ekipleri sanırım buralara girmeyi unutmuş. Aşırı buzlanma, Hacı Halil Mahallesi muhtarlığı” derken muhtarlık ve çevresinin temizlenmesi gerektiğini söyledi.
“Her şey tozpembe değil”

Gebze’de yağan yoğun kar yağışı her yeri bembeyaz yaparken sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelmesiyle yerlerde tutan kar yağışı güzel bir görüntüye imza atmış oldu. Ancak yağan kar elbette dezavantajlı anları da beraberinde getirmedi değil. Bazı vatandaşlar, kar yağışı sebebiyle buzlanmalara dikkat çekerken bu konuda içlerini sosyal medyada döktüler.

OLUMSUZLUKLAR DA VAR

Gebzeli bir vatandaş, Hacı Halil Mahallesi’ndeki olumsuz tabloya sosyal medyada dikkat çekerken muhtarlık ve çevresini örnek gösterdi. Yollardaki aşırı buzlanmanın altını çizen Gebzeli vatandaş “Belediye ekipleri sanırım buralara girmeyi unutmuş. Aşırı buzlanma, Hacı Halil Mahallesi muhtarlığı” derken muhtarlık ve çevresinin temizlenmesi gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.