Antalya’da kuvvet depoluyoruz!

Spor 18.01.2021 - 15:53, Güncelleme: 18.01.2021 - 15:55
 

Antalya’da kuvvet depoluyoruz!

Antalya’da kuvvet depoluyoruz!

İkinci yarının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Antalya’da sürdürdüğü kamp çalışmalarında fit görüntüsüyle dikkat çekiyor. Zorlu maratona taktik ve fiziksel olarak hazırlanan sarı yeşilliler, bugün de salona girerek kuvvet depoladı. Bölgemizi Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta temsil eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 8 gün sürecek olan devre arası kampında 5 günü geride bırakan sarı yeşilliler, taktik ve teknik idmanların yanı sıra, fiziksel antrenmanlara da önem veriyor. Zorlu geçmesi beklenen ikinci yarı maratonu öncesinde kondisyon depolayan Darıca G.B, dün sabah fitnes yaparak güç depolaması yaptı. Egzersiz ve ağırlık çalışan sarı yeşilli ekibimizde futbolcuların özverili çalışmaları teknik heyeti sevindirdi. Çift antrenman programıyla hazırlıklarına devam edecek olan Darıca G.B, kamptaki ilk hazırlık maçında Çarşamba günü Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek.
Antalya’da kuvvet depoluyoruz!

İkinci yarının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Antalya’da sürdürdüğü kamp çalışmalarında fit görüntüsüyle dikkat çekiyor. Zorlu maratona taktik ve fiziksel olarak hazırlanan sarı yeşilliler, bugün de salona girerek kuvvet depoladı.

Bölgemizi Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta temsil eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 8 gün sürecek olan devre arası kampında 5 günü geride bırakan sarı yeşilliler, taktik ve teknik idmanların yanı sıra, fiziksel antrenmanlara da önem veriyor. Zorlu geçmesi beklenen ikinci yarı maratonu öncesinde kondisyon depolayan Darıca G.B, dün sabah fitnes yaparak güç depolaması yaptı. Egzersiz ve ağırlık çalışan sarı yeşilli ekibimizde futbolcuların özverili çalışmaları teknik heyeti sevindirdi. Çift antrenman programıyla hazırlıklarına devam edecek olan Darıca G.B, kamptaki ilk hazırlık maçında Çarşamba günü Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.