19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli oyuncu başarısını katlıyor

Kültür-Sanat 19.01.2021 - 10:45, Güncelleme: 19.01.2021 - 10:48
 

Gebzeli oyuncu başarısını katlıyor

Bizler, Gebzeli Fatih Batı’yı “Baharı Beklerken” adlı diziyle tanıdık. Gebzeli oyuncu şimdilerde yeni reklam filmiyle karşımıza çıkmayı başardı.

Gebzeli oyuncu Fatih Batı ilk oyunculuk deneyiminde Baharı Beklerken adlı dizide rol almıştı. Burada sergilediği Mahmut Halepoğlu karakteriyle ekran başındakilerden övgü alan Batı, şimdilerde ise Nesine.com’un reklam filminde Cemil karakteriyle ekranlarda boy göstermeye başladı. Baharı Beklerken dizisinde görmeye alıştığımız sert karakteri sonrasında bu defa farklı bir tiplemeyle karşımıza çıkan başarılı oyuncu yeni rolüyle de adından söz ettireceğe benziyor. ROMANYA’DA BİLE MEŞHUR OLDU “Baharı Beklerken anlaşma gereği 120 bölüm çekildi ve teslim edildi” diyen Fatih Batı, “ Dizi yaklaşık 27 ülkeye satıldı ve geçen hafta Romanya’da gösterime başlandı. Bu arada başka bir menajer tarafından reklam projeleri gelmeye başladı. Bu reklam onaylandı oynadım. Başka reklam sunumu da oldu eğer onaylanırsa onu da paylaşacağım” diyerek yeni projenin de müjdesini verdi. Reklam filmiyle ilgili konuşan Batı, “Menajerden “Reklam filmi var, oynamak istersen seni tavsiye edeceğiz” diye mesaj aldım. Tanıyordum kendisini, deneme filmi çekip yolladım. Yönetmen Hakan Yonat kabul etmiş ve onaylandı ben de oynadım, oynarken çok keyif aldım” derken reklamla alakalı olumlu tepkiler aldığını ifade ediyor.
Bizler, Gebzeli Fatih Batı’yı “Baharı Beklerken” adlı diziyle tanıdık. Gebzeli oyuncu şimdilerde yeni reklam filmiyle karşımıza çıkmayı başardı.

Gebzeli oyuncu Fatih Batı ilk oyunculuk deneyiminde Baharı Beklerken adlı dizide rol almıştı. Burada sergilediği Mahmut Halepoğlu karakteriyle ekran başındakilerden övgü alan Batı, şimdilerde ise Nesine.com’un reklam filminde Cemil karakteriyle ekranlarda boy göstermeye başladı. Baharı Beklerken dizisinde görmeye alıştığımız sert karakteri sonrasında bu defa farklı bir tiplemeyle karşımıza çıkan başarılı oyuncu yeni rolüyle de adından söz ettireceğe benziyor.

ROMANYA’DA BİLE MEŞHUR OLDU

“Baharı Beklerken anlaşma gereği 120 bölüm çekildi ve teslim edildi” diyen Fatih Batı, “ Dizi yaklaşık 27 ülkeye satıldı ve geçen hafta Romanya’da gösterime başlandı. Bu arada başka bir menajer tarafından reklam projeleri gelmeye başladı. Bu reklam onaylandı oynadım. Başka reklam sunumu da oldu eğer onaylanırsa onu da paylaşacağım” diyerek yeni projenin de müjdesini verdi. Reklam filmiyle ilgili konuşan Batı, “Menajerden “Reklam filmi var, oynamak istersen seni tavsiye edeceğiz” diye mesaj aldım. Tanıyordum kendisini, deneme filmi çekip yolladım. Yönetmen Hakan Yonat kabul etmiş ve onaylandı ben de oynadım, oynarken çok keyif aldım” derken reklamla alakalı olumlu tepkiler aldığını ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.