19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Görenler arasın lütfen” dedi

Siyaset 19.01.2021 - 11:24, Güncelleme: 19.01.2021 - 11:24
 

“Görenler arasın lütfen” dedi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze’de kurulan Barınma ve Konaklama Merkezi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek soğukta sokakta kalan bir vatandaşı görenlerin 153’ü aramalarını istedi.

‘Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma ve Konaklama Merkezi’ Dilovası, Darıca ve Çayırova’daki vatandaşlara hizmet veriyor. Şehirde kimsenin aç ve açıkta kalmaması için gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi sıcak bir aşa, sıcak bir yuvaya hasret kalan vatandaşların ihtiyacını Barınma ve Konaklama Merkezleri ile sağlıyor. Bu kapsamda Gebze ilçesi Mevlana Mahallesinde kurulan yeni merkez 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı. Merkezde toplamda 58 kişi kalabiliyor. ÜCRETSİZ HİZMET AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze’de kurulan Barınma ve Konaklama Merkezi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek soğukta sokakta kalan bir vatandaşı görenlerin 153’ü aramalarını istedi. Başkan Kaya, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Kimse soğukta sokakta kalmasın gören 153’ü arasın lütfen. Yılın 12 ayında hizmet veren Gebze’deki merkezimizde üç öğün yemek, temizlik ve sağlık hizmetleri ücretsiz bir şekilde sunuluyor” dedi.      
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze’de kurulan Barınma ve Konaklama Merkezi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek soğukta sokakta kalan bir vatandaşı görenlerin 153’ü aramalarını istedi.

‘Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma ve Konaklama Merkezi’ Dilovası, Darıca ve Çayırova’daki vatandaşlara hizmet veriyor. Şehirde kimsenin aç ve açıkta kalmaması için gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi sıcak bir aşa, sıcak bir yuvaya hasret kalan vatandaşların ihtiyacını Barınma ve Konaklama Merkezleri ile sağlıyor. Bu kapsamda Gebze ilçesi Mevlana Mahallesinde kurulan yeni merkez 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı. Merkezde toplamda 58 kişi kalabiliyor.

ÜCRETSİZ HİZMET

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze’de kurulan Barınma ve Konaklama Merkezi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek soğukta sokakta kalan bir vatandaşı görenlerin 153’ü aramalarını istedi. Başkan Kaya, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Kimse soğukta sokakta kalmasın gören 153’ü arasın lütfen. Yılın 12 ayında hizmet veren Gebze’deki merkezimizde üç öğün yemek, temizlik ve sağlık hizmetleri ücretsiz bir şekilde sunuluyor” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.