Bakın Gebzeliler nasıl aşı olacak?

Gebze 19.01.2021 - 11:43, Güncelleme: 19.01.2021 - 11:43
 

Bakın Gebzeliler nasıl aşı olacak?

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, filyasyon ekibinde görevlendirme süresi tamamlanan personellere veda programı düzenledi. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, programda aşıların uygulanacak öncelik sıralaması konusunda Sağlık Bakanlığı’nın yol haritasını da açıkladı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde, filyasyon ekibinde görevlendirme süresi tamamlanan personellere veda programı düzenlendi. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu düzenlenen veda programında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Gebze Belediyesi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Darıca Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin personellerine filyasyon ekiplerine yaptıkları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti. “SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ”  Programda konuşan Müdür Kadıoğlu, “Ülkemizde ilk vakanın görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden bu yana çeşitli görevlerde yer alan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. İlçe Sağlık Müdürlüğümüz çalışanları nöbetlerinde yağmur çamur demeden halkımızın yanında yer almaya devam etmektedirler. Bu süreçteki yoğun çalışma temposunda canla başla Covid-19 mücadelemize destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza minnet duygularımızı iletmek isterim. Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere bizlere destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımız personellerine teşekkür ederiz. Bilindiği üzere aşı çalışmalarımız başlamıştır. İlk etapta Sağlık çalışanlarımıza yapılan aşıların herhangi bir yan etkisinin görülmediğini bildirmek isterim. Bu sebeple hali hazırda devam eden aşılama sürecine herkesin gönül rahatlığı ile katılabileceğini ve korona virüse karşı aşılanmanın daha güçlü bir mücadele olacağına inanıyorum.” dedi. KADIOĞLU TAKVİMİ ANLATTI Aşıların uygulanacak öncelik sıralaması konusundaki Sağlık Bakanlığı’nın yol haritasını da aktaran Kadıoğlu, “Öncelikli olarak 1. Aşamada A kategorisinde yer alan sağlık çalışanlarından sonra B kategorisinde yer alan yaşlı, engelli, koruma evleri gibi yerlerde kalan ve çalışanlar aşılanacaktır. Sonrasında C kategorisin de 65 yaş ve üstü bireylerin aşılaması yapılacaktır. 1. Aşama bu şekilde tamamlanacaktır. 2. Aşamada ise hizmetin sürdürülmesi için öncelikli sektörler ile 50-64 yaş arası bireyler aşılanacaktır. 3. Aşamayla beraber kronik hastalığı olan kişiler ile 18-49 yaş arasındaki bireylerin aşılanması yapılacak olup son aşama olan 4. Aşamada ise aşılanma sırası geldiği halde aşı yaptırmayanlar aşılanacaktır” ifadelerini kullandı.
Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, filyasyon ekibinde görevlendirme süresi tamamlanan personellere veda programı düzenledi. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, programda aşıların uygulanacak öncelik sıralaması konusunda Sağlık Bakanlığı’nın yol haritasını da açıkladı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde, filyasyon ekibinde görevlendirme süresi tamamlanan personellere veda programı düzenlendi. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu düzenlenen veda programında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Gebze Belediyesi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Darıca Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin personellerine filyasyon ekiplerine yaptıkları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ” 

Programda konuşan Müdür Kadıoğlu, “Ülkemizde ilk vakanın görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden bu yana çeşitli görevlerde yer alan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. İlçe Sağlık Müdürlüğümüz çalışanları nöbetlerinde yağmur çamur demeden halkımızın yanında yer almaya devam etmektedirler. Bu süreçteki yoğun çalışma temposunda canla başla Covid-19 mücadelemize destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza minnet duygularımızı iletmek isterim. Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere bizlere destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımız personellerine teşekkür ederiz. Bilindiği üzere aşı çalışmalarımız başlamıştır. İlk etapta Sağlık çalışanlarımıza yapılan aşıların herhangi bir yan etkisinin görülmediğini bildirmek isterim. Bu sebeple hali hazırda devam eden aşılama sürecine herkesin gönül rahatlığı ile katılabileceğini ve korona virüse karşı aşılanmanın daha güçlü bir mücadele olacağına inanıyorum.” dedi.

KADIOĞLU TAKVİMİ ANLATTI

Aşıların uygulanacak öncelik sıralaması konusundaki Sağlık Bakanlığı’nın yol haritasını da aktaran Kadıoğlu, “Öncelikli olarak 1. Aşamada A kategorisinde yer alan sağlık çalışanlarından sonra B kategorisinde yer alan yaşlı, engelli, koruma evleri gibi yerlerde kalan ve çalışanlar aşılanacaktır. Sonrasında C kategorisin de 65 yaş ve üstü bireylerin aşılaması yapılacaktır. 1. Aşama bu şekilde tamamlanacaktır. 2. Aşamada ise hizmetin sürdürülmesi için öncelikli sektörler ile 50-64 yaş arası bireyler aşılanacaktır. 3. Aşamayla beraber kronik hastalığı olan kişiler ile 18-49 yaş arasındaki bireylerin aşılanması yapılacak olup son aşama olan 4. Aşamada ise aşılanma sırası geldiği halde aşı yaptırmayanlar aşılanacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.