19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aşılamada ikinci aşamaya geçildi!

Gebze 19.01.2021 - 18:23, Güncelleme: 19.01.2021 - 18:23
 

Aşılamada ikinci aşamaya geçildi!

Kaymakam Mustafa Güler, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze’de bulunan Huzurevi’ni ziyaret etti.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının aşılama çalışmaları devam ederken, ikinci aşama olarak bugün de Huzurevi’nde kalan yaşlılarımız ile huzurevi çalışanlarına aşının ilk dozu uygulanmaya başlandı. Kaymakam Güler, koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçildiğini belirterek Huzurevlerinin daha fazla tedbir alınması gereken kuruluşlar olduğuna değindi, “Aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Virüsün yaşlılar üzerinde etkileri daha fazla. En iyi şekilde yaşlılarımızı korumalıyız. Dilerim milletimiz adına bu aşı güzel bir vesile olur ve bu virüsten biran önce kurtuluruz” dedi. KORONAVİRÜS YAŞLILARI DAHA FAZLA ETKİLEDİ Huzurevi Müdürü Yıldız Özer, koronavirüsün yaşlıları daha fazla etkilediğini belirterek, “Yaşlılarımızın pandemi dönemi boyunca titizlikle tüm ihtiyaçları giderildi. Aşı uygulamasında öncelikli olarak gördükleri için devletimize teşekkür ediyoruz” dedi. İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gelerek, burada kalan 32 yaşlımız ile tüm huzurevi çalışanımıza aşı uygulandı. Aşı olan huzurevi sakinleri, “Kendimizi çok iyi hissediyoruz, Devletimize biz yaşlılara öncelik tanıdığı için teşekkür ediyoruz” dedi.  
Kaymakam Mustafa Güler, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze’de bulunan Huzurevi’ni ziyaret etti.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının aşılama çalışmaları devam ederken, ikinci aşama olarak bugün de Huzurevi’nde kalan yaşlılarımız ile huzurevi çalışanlarına aşının ilk dozu uygulanmaya başlandı. Kaymakam Güler, koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçildiğini belirterek Huzurevlerinin daha fazla tedbir alınması gereken kuruluşlar olduğuna değindi, “Aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Virüsün yaşlılar üzerinde etkileri daha fazla. En iyi şekilde yaşlılarımızı korumalıyız. Dilerim milletimiz adına bu aşı güzel bir vesile olur ve bu virüsten biran önce kurtuluruz” dedi.

KORONAVİRÜS YAŞLILARI DAHA FAZLA ETKİLEDİ

Huzurevi Müdürü Yıldız Özer, koronavirüsün yaşlıları daha fazla etkilediğini belirterek, “Yaşlılarımızın pandemi dönemi boyunca titizlikle tüm ihtiyaçları giderildi. Aşı uygulamasında öncelikli olarak gördükleri için devletimize teşekkür ediyoruz” dedi. İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gelerek, burada kalan 32 yaşlımız ile tüm huzurevi çalışanımıza aşı uygulandı. Aşı olan huzurevi sakinleri, “Kendimizi çok iyi hissediyoruz, Devletimize biz yaşlılara öncelik tanıdığı için teşekkür ediyoruz” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.