19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Yavuz, AK Partili vekillerle istişarede!

Siyaset 20.01.2021 - 11:33, Güncelleme: 20.01.2021 - 11:33
 

Vali Yavuz, AK Partili vekillerle istişarede!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte bir istişare toplantısı yaparak, Kocaeli’nin ilçelerinde yapılan ve yapılacak olan yatırımları konuştular.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı ile birlikte bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Vali Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Kocaeli’nde yapımı devam eden hizmet ve yatırımlar ile proje aşamasında olan yatırımların değerlendirilerek görüşüldü. Toplantıya; Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman,  İlyas Şeker, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Vali Yardımcısı Dursun Balaban,  İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Kırılmaz ve ilgili daire müdürleri katıldı. Kocaeli’nin genel sorunlarının değerlendirildiği toplantıda, yapımı devam eden projeler hakkında karşılıklı değerlendirmeler ve izlenecek yol haritası üzerinde istişareler yapıldı. “KOCAELİ’MİZİ KONUŞTUK” Toplantının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Kocaeli Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti İl Başkanımız ile İlimizde devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirdiğimiz istişare toplantısı yaparak, Kocaeli'mizi konuştuk. Yapılan birbirinden kıymetli hizmetlere yenilerini eklemek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte bir istişare toplantısı yaparak, Kocaeli’nin ilçelerinde yapılan ve yapılacak olan yatırımları konuştular.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı ile birlikte bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Vali Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Kocaeli’nde yapımı devam eden hizmet ve yatırımlar ile proje aşamasında olan yatırımların değerlendirilerek görüşüldü. Toplantıya; Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman,  İlyas Şeker, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Vali Yardımcısı Dursun Balaban,  İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Kırılmaz ve ilgili daire müdürleri katıldı. Kocaeli’nin genel sorunlarının değerlendirildiği toplantıda, yapımı devam eden projeler hakkında karşılıklı değerlendirmeler ve izlenecek yol haritası üzerinde istişareler yapıldı.

“KOCAELİ’MİZİ KONUŞTUK”

Toplantının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Kocaeli Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti İl Başkanımız ile İlimizde devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirdiğimiz istişare toplantısı yaparak, Kocaeli'mizi konuştuk. Yapılan birbirinden kıymetli hizmetlere yenilerini eklemek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.