19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Gebze ve Darıca’da öncelik üyeler!

Siyaset 21.01.2021 - 10:21, Güncelleme: 21.01.2021 - 10:21
 

DEVA Gebze ve Darıca’da öncelik üyeler!

DEVA Partisi Gebze ve Darıca İlçe teşkilatları sık sık online olarak bir araya gelerek, gündemi ve çalışmaları değerlendiriyor.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı haftalık toplantıda bir araya geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak yapılan toplantıda Darıcalı partililer çalışmaları değerlendirdi. Yerel ve genel gündemi konuşan DEVA Darıca yönetimi, çalışmaları masaya yatırırken pandemi dönemini de değerlendirdi. Parti olarak çalışmalarını sürdüren DEVA’lı yöneticiler aynı tempoda çalışmanın önemini vurgulayarak üye çalışmalarının öneminden de bahsederek esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam edeceklerini belirttiler. GEBZE’YE DEVA OLACAKLAR Öte yandan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı da Kemal Memiş başkanlığında çalışmalarına devam ediyor. Salgın nedeniyle internetten bir araya gelerek Gebze’yi konuşan ve yerel gündemi değerlendiren partililer, yapılan ve yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdılar. Pandemi döneminde boş durmayan ve her geçen gün üzerine biraz daha ekleyerek Gebze’ye deva olmak adına çalışmalarını arttıran DEVA Partisi Gebze İlçe Yöneticileri toplantıda önceliklerinin üye çalışmaları olduğunu da vurguladı.
DEVA Partisi Gebze ve Darıca İlçe teşkilatları sık sık online olarak bir araya gelerek, gündemi ve çalışmaları değerlendiriyor.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı haftalık toplantıda bir araya geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak yapılan toplantıda Darıcalı partililer çalışmaları değerlendirdi. Yerel ve genel gündemi konuşan DEVA Darıca yönetimi, çalışmaları masaya yatırırken pandemi dönemini de değerlendirdi. Parti olarak çalışmalarını sürdüren DEVA’lı yöneticiler aynı tempoda çalışmanın önemini vurgulayarak üye çalışmalarının öneminden de bahsederek esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam edeceklerini belirttiler.

GEBZE’YE DEVA OLACAKLAR

Öte yandan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı da Kemal Memiş başkanlığında çalışmalarına devam ediyor. Salgın nedeniyle internetten bir araya gelerek Gebze’yi konuşan ve yerel gündemi değerlendiren partililer, yapılan ve yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdılar. Pandemi döneminde boş durmayan ve her geçen gün üzerine biraz daha ekleyerek Gebze’ye deva olmak adına çalışmalarını arttıran DEVA Partisi Gebze İlçe Yöneticileri toplantıda önceliklerinin üye çalışmaları olduğunu da vurguladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.