Gebze’de en çok onlar okudu!

Kültür-Sanat 21.01.2021 - 10:23, Güncelleme: 21.01.2021 - 10:23
 

Gebze’de en çok onlar okudu!

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’nde Aralık ayında en çok kitap okuyanlar belli olurken, Gebzeli okurlar hem okudu hem de adlarına fidan dikimi sağlayarak doğaya bir fidan dikmiş oldular.

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’nde Aralık ayında en çok kitap okuyanlar belli oldu. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yetkilileri tarafından sosyal medya hesabından açıklanan isimler şu şekilde; yetişkinlerde Hatice Uğurlutepe, genç kategorisinde Esmanur Döngel, çocuklarda Yusuf Mert Tanrıverdi, okul öncesi kategorisinde ise Hatice Rana Kırmızı oldu. ADLARINA FİDAN DİKİLDİ Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yetkilileri tarafından Aralık ayında en çok kitap okuyan kişilerin adlarına fidan dikimi yapılırken ortaya da birbirinden güzel anlar çıktı. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Aralık ayında en çok kitap okuyan okurlarımız belli oldu. ‘Okuyun Yeşillensin’ projemize ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Bizde bu kapsamda en çok okuyanlar temalı projemizi, okurlarımızla ortak çalışmalar kurarak sürdürüyoruz. Siz okudukça da biz projemizi sürdüremeye devam edeceğiz. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi olarak okurlarımızı tebrik ediyor ve diyoruz ki; Ocak ayı okurumuz neden siz olmayasınız...” ifadeleri kullanıldı.
Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’nde Aralık ayında en çok kitap okuyanlar belli olurken, Gebzeli okurlar hem okudu hem de adlarına fidan dikimi sağlayarak doğaya bir fidan dikmiş oldular.

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’nde Aralık ayında en çok kitap okuyanlar belli oldu. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yetkilileri tarafından sosyal medya hesabından açıklanan isimler şu şekilde; yetişkinlerde Hatice Uğurlutepe, genç kategorisinde Esmanur Döngel, çocuklarda Yusuf Mert Tanrıverdi, okul öncesi kategorisinde ise Hatice Rana Kırmızı oldu.

ADLARINA FİDAN DİKİLDİ

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yetkilileri tarafından Aralık ayında en çok kitap okuyan kişilerin adlarına fidan dikimi yapılırken ortaya da birbirinden güzel anlar çıktı. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Aralık ayında en çok kitap okuyan okurlarımız belli oldu. ‘Okuyun Yeşillensin’ projemize ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Bizde bu kapsamda en çok okuyanlar temalı projemizi, okurlarımızla ortak çalışmalar kurarak sürdürüyoruz. Siz okudukça da biz projemizi sürdüremeye devam edeceğiz. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi olarak okurlarımızı tebrik ediyor ve diyoruz ki; Ocak ayı okurumuz neden siz olmayasınız...” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.