19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Orhan ve ekibinden birinci yıla özel kutlama!

Siyaset 21.01.2021 - 10:37, Güncelleme: 21.01.2021 - 10:37
 

Orhan ve ekibinden birinci yıla özel kutlama!

Orhan ve ekibinden birinci yıla özel kutlama!

Geçtiğimiz yıl 19 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen Gebze İlçe Kongresinde seçilen Başkan Gökhan Orhan ve yönetim kurulu üyeleri göreve gelişlerinin birinci yıldönümü dolayısı ile birlikte pasta kestiler. İlçe binasında gerçekleşen pasta kesme töreninde Başkan Gökhan Orhan ve yöneticilerin oldukça mutlu oldukları gözden kaçmazken partide güzel anlar yaşandı. Gebzeliler için bir yola çıktıklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını kaydeden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Aynı şekilde görevimize devam etmeye devam edeceğiz, çok teşekkür ediyorum” dedi. “HER ŞEY GÜZEL GEBZE İÇİN” Partilileri bir araya getiren pasta kesimine yöneticiler tam kadro katılırken ortaya da güzel görüntüler çıkmış oldu. CHP Gebze yöneticileri pasta kesim töreninde bir araya gelirken bundan sonra da CHP Gebze için ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. Pandemi dönemine rağmen çalıştıklarını söyleyen partililer, “her şey güzel bir Gebze için “ derken birlikte pasta yediler.
Orhan ve ekibinden birinci yıla özel kutlama!

Geçtiğimiz yıl 19 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen Gebze İlçe Kongresinde seçilen Başkan Gökhan Orhan ve yönetim kurulu üyeleri göreve gelişlerinin birinci yıldönümü dolayısı ile birlikte pasta kestiler. İlçe binasında gerçekleşen pasta kesme töreninde Başkan Gökhan Orhan ve yöneticilerin oldukça mutlu oldukları gözden kaçmazken partide güzel anlar yaşandı. Gebzeliler için bir yola çıktıklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını kaydeden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Aynı şekilde görevimize devam etmeye devam edeceğiz, çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HER ŞEY GÜZEL GEBZE İÇİN”

Partilileri bir araya getiren pasta kesimine yöneticiler tam kadro katılırken ortaya da güzel görüntüler çıkmış oldu. CHP Gebze yöneticileri pasta kesim töreninde bir araya gelirken bundan sonra da CHP Gebze için ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. Pandemi dönemine rağmen çalıştıklarını söyleyen partililer, “her şey güzel bir Gebze için “ derken birlikte pasta yediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.