EYT Gebze, Yeniden Refah’a gitti

Siyaset 21.01.2021 - 11:02, Güncelleme: 21.01.2021 - 11:02
 

EYT Gebze, Yeniden Refah’a gitti

EYT Gebze, Yeniden Refah’a gitti

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığını ziyaret etti. EYT Gebze Başkanı Nuh Erdoğan ve ekibi Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette gündemi değerlendiren EYT Gebze Derneği ve Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Yönetimi, karşılıklı istişarelerde bulundu. Ziyarette çalışmalarını birbirlerine anlatan EYT Gebze Derneği ve Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Yönetimi bundan sonrası için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde de bulundu. OĞUZ’DAN EYT GEBZE’YE DESTEK SÖZÜ Öte yandan ziyarette Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarını da konuşarak, konu hakkında Yeniden Refah Partisi teşkilatlarından destek isteyen EYT Gebze Başkanı Nuh Erdoğan, “Amacımız sorun yaratmak değil, sorunlarımızı yetkililere duyurmak ve istediğimizi almak” dedi. Ziyaretten ötürü Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz’a ağırladıkları ve destekleri için teşekkür eden EYT Gebze Başkanı Nuh Erdoğan ve ekibi Oğuz ve ekibine çalışmalarına başarılar diledi. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek destek olma konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ve her yerde Emeklilikte Yaşa Takılanların seslerini duyurmalarına destek olacaklarını söyledi.  
EYT Gebze, Yeniden Refah’a gitti

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığını ziyaret etti. EYT Gebze Başkanı Nuh Erdoğan ve ekibi Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette gündemi değerlendiren EYT Gebze Derneği ve Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Yönetimi, karşılıklı istişarelerde bulundu. Ziyarette çalışmalarını birbirlerine anlatan EYT Gebze Derneği ve Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Yönetimi bundan sonrası için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde de bulundu.

OĞUZ’DAN EYT GEBZE’YE DESTEK SÖZÜ

Öte yandan ziyarette Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarını da konuşarak, konu hakkında Yeniden Refah Partisi teşkilatlarından destek isteyen EYT Gebze Başkanı Nuh Erdoğan, “Amacımız sorun yaratmak değil, sorunlarımızı yetkililere duyurmak ve istediğimizi almak” dedi. Ziyaretten ötürü Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz’a ağırladıkları ve destekleri için teşekkür eden EYT Gebze Başkanı Nuh Erdoğan ve ekibi Oğuz ve ekibine çalışmalarına başarılar diledi. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek destek olma konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ve her yerde Emeklilikte Yaşa Takılanların seslerini duyurmalarına destek olacaklarını söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.