Kültür Merkezi’nde donduk kaldık!

Siyaset 21.01.2021 - 11:25, Güncelleme: 21.01.2021 - 11:27
 

Kültür Merkezi’nde donduk kaldık!

Balçık Mahallesi’ndeki hak sahipleri için Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tapu töreni ilginç anlara sahne oldu.

Balçık Mahallesi’ndeki hak sahipleri için Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tapu töreni görüntüler ilginç anlara sahne oldu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılan tapu töreni programı bir saati aşkın süreyle gerçekleşirken kültür merkezi salonunun oldukça soğuk olması dikkatlerden kaçmadı. Programa katılanlar kabanlarıyla oturmak zorunda kalırken bu tablodan protokol de nasibini aldı. Konuşma yapmadan önce kabanlarını çıkarıp konuşan protokol isimleri konuşma sonrasında yeniden kabanlarına sarılırken böylesi önemli bir programdaki ısı sorunu Kültür Merkezine yakışmadı. “BU DEFA KİMSE GELMEDİ” Tapu töreninde bir başka dikkat çeken detay ise önceki tapu programının aksine ana muhalefet CHP’den hiçbir yönetici ya da başkanın programa gelmemesiydi. Önceki programlarda programa katılan İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibinden kimsenin tapu programına katılmayışları “acaba haberleri mi yoktu?” yorumunu yaptırırken CHP dışındaki muhalefet partililerinden de kimselerin olmayışı dikkat çekmeyi başardı.
Balçık Mahallesi’ndeki hak sahipleri için Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tapu töreni ilginç anlara sahne oldu.

Balçık Mahallesi’ndeki hak sahipleri için Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tapu töreni görüntüler ilginç anlara sahne oldu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılan tapu töreni programı bir saati aşkın süreyle gerçekleşirken kültür merkezi salonunun oldukça soğuk olması dikkatlerden kaçmadı. Programa katılanlar kabanlarıyla oturmak zorunda kalırken bu tablodan protokol de nasibini aldı. Konuşma yapmadan önce kabanlarını çıkarıp konuşan protokol isimleri konuşma sonrasında yeniden kabanlarına sarılırken böylesi önemli bir programdaki ısı sorunu Kültür Merkezine yakışmadı.

“BU DEFA KİMSE GELMEDİ”

Tapu töreninde bir başka dikkat çeken detay ise önceki tapu programının aksine ana muhalefet CHP’den hiçbir yönetici ya da başkanın programa gelmemesiydi. Önceki programlarda programa katılan İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibinden kimsenin tapu programına katılmayışları “acaba haberleri mi yoktu?” yorumunu yaptırırken CHP dışındaki muhalefet partililerinden de kimselerin olmayışı dikkat çekmeyi başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.