AFAD Müdürü Koçan'dan Kaymakam Güler'e ziyaret!

Gebze 21.01.2021 - 16:49, Güncelleme: 21.01.2021 - 16:49
 

AFAD Müdürü Koçan'dan Kaymakam Güler'e ziyaret!

İstanbul Anadolu Yakası İtfaiye müdürü olarak görev yapmaktayken İlimiz Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü olarak atanan Mehmet Emin Koçan, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Acil durumlara müdahalede devamlı hazır olunması için İlçe Afet Planı ve Kamu kurumlarının afetlere hazırlık planlarının önceden hazırlanarak uygulanabilir hale getirilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Mustafa Güler, belirli zamanlarda plan tatbikatı ve afete hazırlık tatbikatlarının yapılması gerektiğini belirtti. Bu konuda AFAD müdürlüğümüzün kaymakamlığımız birimlerinde görev alacak ekiplere eğitim vermesinin çok yararlı olacağını ifade etti. Kaymakam Güler, AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan ile Üsküdar Kaymakamlığı sırasında İstanbul Anadolu Yakası İtfaiye müdürü olarak görev yapmaktayken birlikte çalıştığını, çalışkan ve başarılı bir kamu yöneticisi olduğunu ve bu görevi de başarı ile yapacağına inandığını söyledi. İl AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan’a, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
İstanbul Anadolu Yakası İtfaiye müdürü olarak görev yapmaktayken İlimiz Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü olarak atanan Mehmet Emin Koçan, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Acil durumlara müdahalede devamlı hazır olunması için İlçe Afet Planı ve Kamu kurumlarının afetlere hazırlık planlarının önceden hazırlanarak uygulanabilir hale getirilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Mustafa Güler, belirli zamanlarda plan tatbikatı ve afete hazırlık tatbikatlarının yapılması gerektiğini belirtti. Bu konuda AFAD müdürlüğümüzün kaymakamlığımız birimlerinde görev alacak ekiplere eğitim vermesinin çok yararlı olacağını ifade etti.

Kaymakam Güler, AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan ile Üsküdar Kaymakamlığı sırasında İstanbul Anadolu Yakası İtfaiye müdürü olarak görev yapmaktayken birlikte çalıştığını, çalışkan ve başarılı bir kamu yöneticisi olduğunu ve bu görevi de başarı ile yapacağına inandığını söyledi. İl AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan’a, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.