19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kabine toplantısında gündemimize yeniden alacağız!”

Gündem 22.01.2021 - 14:13, Güncelleme: 22.01.2021 - 14:13
 

“Kabine toplantısında gündemimize yeniden alacağız!”

RESTORANCILARIN BEKLEDİĞİ HABER ERDOĞAN’DAN GELDİ;

Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da cuma namazı sonrası soruları cevaplandırdı. Erdoğan'a koronavirüs aşıları, özellikle restoranlarla ilgili kısıtlamaların kaldırılması, erken seçim söylentileri ve Sincar'a yönelik bir operasyon olup olmayacağına dair sorular yöneltildi. İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da cuma namazı sonrası soruları cevapladı. Erdoğan'ın cevaplandırdığı sorular koronavirüs aşıları, kısıtlamalar, erken seçim ve sincar operasyonuna ilişkin oldu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar; YENİ AŞILAR GELİYOR Aşılarımızda süreç devam ediyor. 10 milyon doz aşı bu hafta gelebilir. RESTORANLARLA İLGİLİ KISITLAMALAR KALDIRILACAK MI? Restoran işletmecilerine ilişkin kısıtlamalarla ilgili konuyu kabine toplantımızda yeniden ele alacağız. Her ne kadar sıkı tutacağız dense de maalesef sıkı tutulmuyor. Başarılı süreci yeniden başa döndürmek istemiyoruz. O nedenle veriler önümüze bir gelsin. Buna göre değerlendirmemizi yapıp uygun ise adımları atarız. ERKEN SEÇİM OLACAK MI? Seçimlerle ilgili takvim Haziran 2023'tür. Bu tarihten daha erken seçim falan söz konusu değildir. Bu erken seçim yaygaraları demokrasi düşüncesi oturmamış olanların hayalleridir. Cumhur ittifakı olarak kesinleşmiş bir tarih vardır ve bu da Haziran 2023'tür. SİNCAR'A OPERASYON VAR MI? Ortak operasyon vs. bunlarla ilgili biz her zaman olabilir diyoruz biliyorsunuz. Ama bunun için bir takvim tarih verecek değiliz. Biliyorsunuz benim hep söylediğim bir şey var "Bir gece ansızın gelebiliriz"
RESTORANCILARIN BEKLEDİĞİ HABER ERDOĞAN’DAN GELDİ;

Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da cuma namazı sonrası soruları cevaplandırdı. Erdoğan'a koronavirüs aşıları, özellikle restoranlarla ilgili kısıtlamaların kaldırılması, erken seçim söylentileri ve Sincar'a yönelik bir operasyon olup olmayacağına dair sorular yöneltildi. İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları

Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da cuma namazı sonrası soruları cevapladı. Erdoğan'ın cevaplandırdığı sorular koronavirüs aşıları, kısıtlamalar, erken seçim ve sincar operasyonuna ilişkin oldu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar;

YENİ AŞILAR GELİYOR

Aşılarımızda süreç devam ediyor. 10 milyon doz aşı bu hafta gelebilir.

RESTORANLARLA İLGİLİ KISITLAMALAR KALDIRILACAK MI?

Restoran işletmecilerine ilişkin kısıtlamalarla ilgili konuyu kabine toplantımızda yeniden ele alacağız. Her ne kadar sıkı tutacağız dense de maalesef sıkı tutulmuyor. Başarılı süreci yeniden başa döndürmek istemiyoruz. O nedenle veriler önümüze bir gelsin. Buna göre değerlendirmemizi yapıp uygun ise adımları atarız.

ERKEN SEÇİM OLACAK MI?

Seçimlerle ilgili takvim Haziran 2023'tür. Bu tarihten daha erken seçim falan söz konusu değildir. Bu erken seçim yaygaraları demokrasi düşüncesi oturmamış olanların hayalleridir. Cumhur ittifakı olarak kesinleşmiş bir tarih vardır ve bu da Haziran 2023'tür.

SİNCAR'A OPERASYON VAR MI?

Ortak operasyon vs. bunlarla ilgili biz her zaman olabilir diyoruz biliyorsunuz. Ama bunun için bir takvim tarih verecek değiliz. Biliyorsunuz benim hep söylediğim bir şey var "Bir gece ansızın gelebiliriz"

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.