19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaman “Esnafımızın beli bükülmüş”

Gebze 24.01.2021 - 16:13, Güncelleme: 24.01.2021 - 16:13
 

Yaman “Esnafımızın beli bükülmüş”

Yaman “Esnafımızın beli bükülmüş”

Deva Partisi Gebze İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Yaman " Ekonomik krizle zor günler geçiren halkımız pamdemi süreciyle birlikte çok daha  sıkıntılı günler yaşıyor. Birçok iş yeri kapanmak zorunda kaldı. Her geçen gün işsiz sayısı hızla artıyor. Bu durum Gebze’de de farklı değil. Gebze halkı ile konuştuğumuzda, esnafımızı ziyaret ettiğimizde kime bir dokunsak bin ah işitiyoruz. " şeklinde konuştu.  Sözlerine devam eden Yaman" Gebzeliler dertli çünkü gençlerin çoğu işsiz. Esnaf iş yapamaz hale geldi. Bir çoğu kepenk indirme noktasına geldi. Kafe, Restoran gibi iş yerleri kirasını ödeyemez halde. Sadece kira mı Çalışan ücretleri, kredi borçları, elektrik, su, doğalgaz faturaları ne olacak? Maalesef esnafımızın beli bükülmüş." dedi. “DESTEK PAKETLERİ ÇOK YETERSİZ” Pandemi sürecinde esnafın yeteri kadar destek görmediğini belirten Yaman, destek paketlerini eleştirdi. Ahmet Yaman " Bugün pandemi süreciyle birlikte hepimiz sağlığın önemini bir kez daha anladık. Tabi ki tedbirleri alacağız ama işlerimizi de yapmak zorundayız. Unutulmamalıdır ki mal canın yongasıdır. Bu nedenle esnafımıza gerekli destekleri vermeliyiz. Henüz gerekli destekler verilmedi. Yerelde ve genelde açıklanan destek paketlerine baktığımızda maalesef çok yetersiz. Borçları ötelemekle sorunlar çözülmez. Sorunlar bir çığ gibi gün geçtikçe büyüyor." dedi. Yaman "Kafe, restoran gibi iş yerleri paket servisle bu ekonomik krize karşı mücadele etmeye çalışıyor. Öyle paket servisle esnafımız bu krizde bu çarkı çeviremez. Yani anlayacağınız taşıma su ile değirmen dönmez. Biz Deva Partisi olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız." diyerek sözlerini tamamladı.
Yaman “Esnafımızın beli bükülmüş”

Deva Partisi Gebze İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Yaman " Ekonomik krizle zor günler geçiren halkımız pamdemi süreciyle birlikte çok daha  sıkıntılı günler yaşıyor. Birçok iş yeri kapanmak zorunda kaldı. Her geçen gün işsiz sayısı hızla artıyor. Bu durum Gebze’de de farklı değil. Gebze halkı ile konuştuğumuzda, esnafımızı ziyaret ettiğimizde kime bir dokunsak bin ah işitiyoruz. " şeklinde konuştu.  Sözlerine devam eden Yaman" Gebzeliler dertli çünkü gençlerin çoğu işsiz. Esnaf iş yapamaz hale geldi. Bir çoğu kepenk indirme noktasına geldi. Kafe, Restoran gibi iş yerleri kirasını ödeyemez halde. Sadece kira mı Çalışan ücretleri, kredi borçları, elektrik, su, doğalgaz faturaları ne olacak? Maalesef esnafımızın beli bükülmüş." dedi.

“DESTEK PAKETLERİ ÇOK YETERSİZ”

Pandemi sürecinde esnafın yeteri kadar destek görmediğini belirten Yaman, destek paketlerini eleştirdi. Ahmet Yaman " Bugün pandemi süreciyle birlikte hepimiz sağlığın önemini bir kez daha anladık. Tabi ki tedbirleri alacağız ama işlerimizi de yapmak zorundayız. Unutulmamalıdır ki mal canın yongasıdır. Bu nedenle esnafımıza gerekli destekleri vermeliyiz. Henüz gerekli destekler verilmedi. Yerelde ve genelde açıklanan destek paketlerine baktığımızda maalesef çok yetersiz. Borçları ötelemekle sorunlar çözülmez. Sorunlar bir çığ gibi gün geçtikçe büyüyor." dedi. Yaman "Kafe, restoran gibi iş yerleri paket servisle bu ekonomik krize karşı mücadele etmeye çalışıyor. Öyle paket servisle esnafımız bu krizde bu çarkı çeviremez. Yani anlayacağınız taşıma su ile değirmen dönmez. Biz Deva Partisi olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.