19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Belediyesi’nde bugün başladı

Darıca 25.01.2021 - 11:14, Güncelleme: 25.01.2021 - 11:14
 

Darıca Belediyesi’nde bugün başladı

Darıca Belediyesi Üniversite Hazırlık kursları bugün başladı. Günün anlam ve önemine binaen ise Darıca Belediyesi izleyenleri duygulandıran klip hazırladı.

Önceki yıllarda dershanelerin kapanmasının ardından başlatılan üniversite hazırlık kursları bir yandan öğrencilere eğitim desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağıyor. Etüt sınıflarında Türkçe, Matematik ve İngilizce başta olmak üzere tüm derslerde öğrencilere ücretsiz eğitim desteği veren kurslar koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir kapalıydı. MEZUNA KALAN ÖĞRENCİLER İÇİN DE VAR Darıca Belediyesi Bilgi Evleri’nde üniversiteye hazırlanan öğrenciler için verilecek ücretsiz kurslar bugün başladı. Belediyeden açıklamada, “Üniversite hazırlık kurslarımız 25 Ocak Pazartesi başlıyor. Bizler sizleri çok özledik. Ya siz? Mezuna kalan öğrenciler: 09.30, 12. sınıf öğrenciler: 14.00. İyi dersler gençler.” İfadelerine yer verildi.
Darıca Belediyesi Üniversite Hazırlık kursları bugün başladı. Günün anlam ve önemine binaen ise Darıca Belediyesi izleyenleri duygulandıran klip hazırladı.

Önceki yıllarda dershanelerin kapanmasının ardından başlatılan üniversite hazırlık kursları bir yandan öğrencilere eğitim desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağıyor. Etüt sınıflarında Türkçe, Matematik ve İngilizce başta olmak üzere tüm derslerde öğrencilere ücretsiz eğitim desteği veren kurslar koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir kapalıydı.

MEZUNA KALAN ÖĞRENCİLER İÇİN DE VAR

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri’nde üniversiteye hazırlanan öğrenciler için verilecek ücretsiz kurslar bugün başladı. Belediyeden açıklamada, “Üniversite hazırlık kurslarımız 25 Ocak Pazartesi başlıyor. Bizler sizleri çok özledik. Ya siz? Mezuna kalan öğrenciler: 09.30, 12. sınıf öğrenciler: 14.00. İyi dersler gençler.” İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.