CHP’liler Uğur Mumcu’yu andı

Siyaset 25.01.2021 - 14:50, Güncelleme: 25.01.2021 - 14:50
 

CHP’liler Uğur Mumcu’yu andı

CHP’liler Uğur Mumcu’yu andı

Bombalı suikastla katledilen araştırmacı- gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 28. yıl dönümünde CHP Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlıkları tarafından anıldı. Ankara’da evinin önünde 24 Ocak 1993’te arabasına konulan bombanın patlaması sonucu vefat eden Uğur Mumcu ölümünün 28. yıl dönümünde CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından anıldı. Online olarak gerçekleştirilen anma programına Gazeteci Deniz Zeyrek katıldı. Gerçekleştirilen online anma programında konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Özgürlüğü ve hukukun üstünlüğünü savunan Susturulamayan gazeteci, cesur kalem Uğur Mumcu’yu 28. ölüm yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.  Vurulduk ey halkım unutma bizi” dedi. RAHMETLE ANIYORUZ Öte yandan CHP Çayırova İlçe Başkanlığı da CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem ile online anma programı düzenledi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yaptığı açıklamada, “Cesaret ve ilkelerinden asla taviz vermeden aydınlığı ile karanlığın üzerine canı pahasına yürüyen usta araştırmacı, gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’yu karanlık güçler tarafından katledilişinin 28. yılında saygı, rahmet ve özlemle anıyorum” dedi. CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem ise, “24 Ocakların karanlığını Mumcu’lar aydınlatacak. Yaşamını halkının bağımsızlığına adayan cesur gazeteci Uğur Mumcu’yu sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” diye konuştu.    
CHP’liler Uğur Mumcu’yu andı

Bombalı suikastla katledilen araştırmacı- gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 28. yıl dönümünde CHP Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlıkları tarafından anıldı.

Ankara’da evinin önünde 24 Ocak 1993’te arabasına konulan bombanın patlaması sonucu vefat eden Uğur Mumcu ölümünün 28. yıl dönümünde CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından anıldı. Online olarak gerçekleştirilen anma programına Gazeteci Deniz Zeyrek katıldı. Gerçekleştirilen online anma programında konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Özgürlüğü ve hukukun üstünlüğünü savunan Susturulamayan gazeteci, cesur kalem Uğur Mumcu’yu 28. ölüm yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.  Vurulduk ey halkım unutma bizi” dedi.

RAHMETLE ANIYORUZ

Öte yandan CHP Çayırova İlçe Başkanlığı da CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem ile online anma programı düzenledi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yaptığı açıklamada, “Cesaret ve ilkelerinden asla taviz vermeden aydınlığı ile karanlığın üzerine canı pahasına yürüyen usta araştırmacı, gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’yu karanlık güçler tarafından katledilişinin 28. yılında saygı, rahmet ve özlemle anıyorum” dedi. CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem ise, “24 Ocakların karanlığını Mumcu’lar aydınlatacak. Yaşamını halkının bağımsızlığına adayan cesur gazeteci Uğur Mumcu’yu sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.