19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’nın yeni lunaparkında çalışmalar başladı

Darıca 25.01.2021 - 17:28, Güncelleme: 25.01.2021 - 17:33
 

Darıca’nın yeni lunaparkında çalışmalar başladı

Darıca’nın yeni lunaparkında çalışmalar başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı uhdesinde Darıca Millet Bahçesi’ne yapılacak olan lunapark için tek bir ağaç kesilmedi. Söz konusu lunapark eski askeri havuzun bulunduğu bölgeye yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl Darıca’da sahilde yer alan millet bahçesinde lunapark alanı oluşturmuştu. Lunapark geçtiğimiz ay düzenlenen ihale ile 10 yıllığına kiraya verildi.  Yapılan ihalede 6 bin 500 metrekarelik alana sahip lunapark için 150 bin lira muhammen bedel belirlendi. Toplam 5 tur süren ihalede lunapark için 171 bin lira teklif eden Dal Lunapark’ın sahibi Özcan Dal ihaleyi kazandı. TEŞEKKÜRLER BÜYÜKAKIN Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’na yapımı planlanan lunapark için çalışmalar başladı. Millet bahçesine yapılan lunaparkta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın çok hassas davrandı. Söz konusu lunapark için Darıca Millet Bahçesi’nde tek bir ağacı kestirmeyen Başkan Büyükakın, lunaparkı eski askeri havuzun oraya yaptırma kararı aldı. Büyükakın’a Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıcalılar teşekkür etti.
Darıca’nın yeni lunaparkında çalışmalar başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı uhdesinde Darıca Millet Bahçesi’ne yapılacak olan lunapark için tek bir ağaç kesilmedi. Söz konusu lunapark eski askeri havuzun bulunduğu bölgeye yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl Darıca’da sahilde yer alan millet bahçesinde lunapark alanı oluşturmuştu. Lunapark geçtiğimiz ay düzenlenen ihale ile 10 yıllığına kiraya verildi.  Yapılan ihalede 6 bin 500 metrekarelik alana sahip lunapark için 150 bin lira muhammen bedel belirlendi. Toplam 5 tur süren ihalede lunapark için 171 bin lira teklif eden Dal Lunapark’ın sahibi Özcan Dal ihaleyi kazandı.

TEŞEKKÜRLER BÜYÜKAKIN

Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’na yapımı planlanan lunapark için çalışmalar başladı. Millet bahçesine yapılan lunaparkta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın çok hassas davrandı. Söz konusu lunapark için Darıca Millet Bahçesi’nde tek bir ağacı kestirmeyen Başkan Büyükakın, lunaparkı eski askeri havuzun oraya yaptırma kararı aldı. Büyükakın’a Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıcalılar teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.