Gebze’de mesire alanı kiraya verilecek

Gebze 25.01.2021 - 17:46, Güncelleme: 25.01.2021 - 17:46
 

Gebze’de mesire alanı kiraya verilecek

Gebze’de mesire alanı kiraya verilecek

Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile “Mesire Yerleri Yönetmeliğinin 10-C maddesi” uyarınca Kapalı Teklif usulü mesire alanını kiraya verecek. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile “Mesire Yerleri Yönetmeliğinin 10-C maddesi” uyarınca Kapalı Teklif usulü mesire alanını kiraya verecek. İhale, 04.02.2021 tarihinde saat 11:00'da ve Gebze Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu adresinde gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.  
Gebze’de mesire alanı kiraya verilecek

Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile “Mesire Yerleri Yönetmeliğinin 10-C maddesi” uyarınca Kapalı Teklif usulü mesire alanını kiraya verecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile “Mesire Yerleri Yönetmeliğinin 10-C maddesi” uyarınca Kapalı Teklif usulü mesire alanını kiraya verecek. İhale, 04.02.2021 tarihinde saat 11:00'da ve Gebze Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu adresinde gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.