Hamza Şayir bir sorunu daha çözüme kavuşturdu

Dilovası 26.01.2021 - 10:57, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:00
 

Hamza Şayir bir sorunu daha çözüme kavuşturdu

Dilovası Kayapınar Mahallesi’ndeki birçok evde düşük elektrik voltajı nedeniyle elektrikli ev eşyalarının arızalandığı şikayetinde bulunan mahalle sakinlerine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’den çözüm gecikmedi.

Dilovası Kayapınar Mahalle sakinleri evlerinde düşük elektrik voltajı nedeniyle elektrikli ev eşyalarının arızalandığı şikayetini Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e iletmişti. Çok geçmeden duruma el atan Başkan Şayir, Sedaş yetkilileri ile görüşerek mahalledeki düşük faz sorununa çözüm getirdi. Mahallede düşük voltaj sorununun uzun süredir yaşandığını dile getiren Kayapınar sakinleri, yetkilileri alıp mahalleye gelen Başkan Şayir’e teşekkür etti. SESİMİZİ HAMZA BAŞKAN DUYDU Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür eden mahalle sakinleri, “Yaklaşık 3 yıldan fazladır elektrik sorunumuz var. Defalarca gittik geldik, dilekçe verdik ama bu sorunumuz çözülmedi. Her yıl bir buzdolabı, bir çamaşır makinesi bir de bulaşık makinesi yanıyor, her yıl aynı sorun ile karşılaşıyoruz. Bizi duyan Hamza Başkanımız yetkilileri alıp mahallemize geldi ve sorunumuzu halletti. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. GEREKLİ BAKIM VE YATIRIM PLANLAMALARI HAYATA GEÇİRİLDİ SEDAŞ yetkililerini de alıp mahalleye gelen ve sorunu çözen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Kayapınar Mahallesi’ndeki abonelerimizin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılayan hatta, nüfus artışına paralel olarak yükselen talebi karşılarken elektrik voltaj düşüklüğü yaşanıyor. SEDAŞ yetkililerimiz ile durumu görüştüm ve yetkililerimiz ile mahalleye geldik. Kayapınar Mahallesi’ndeki vatandaşlarımıza daha kaliteli enerji hizmeti sunulabilmesi amacıyla gerekli bakım ve yatırım planlamaları hayata geçirildi. SEDAŞ yetkililerine Yükselen Şehir Dilovası adına çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Başkan Şayir ayrıca mahallede gördüğü çocuklarla sohbet ederek çocuklara hediye dağıttı.
Dilovası Kayapınar Mahallesi’ndeki birçok evde düşük elektrik voltajı nedeniyle elektrikli ev eşyalarının arızalandığı şikayetinde bulunan mahalle sakinlerine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’den çözüm gecikmedi.

Dilovası Kayapınar Mahalle sakinleri evlerinde düşük elektrik voltajı nedeniyle elektrikli ev eşyalarının arızalandığı şikayetini Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e iletmişti. Çok geçmeden duruma el atan Başkan Şayir, Sedaş yetkilileri ile görüşerek mahalledeki düşük faz sorununa çözüm getirdi. Mahallede düşük voltaj sorununun uzun süredir yaşandığını dile getiren Kayapınar sakinleri, yetkilileri alıp mahalleye gelen Başkan Şayir’e teşekkür etti.

SESİMİZİ HAMZA BAŞKAN DUYDU

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür eden mahalle sakinleri, “Yaklaşık 3 yıldan fazladır elektrik sorunumuz var. Defalarca gittik geldik, dilekçe verdik ama bu sorunumuz çözülmedi. Her yıl bir buzdolabı, bir çamaşır makinesi bir de bulaşık makinesi yanıyor, her yıl aynı sorun ile karşılaşıyoruz. Bizi duyan Hamza Başkanımız yetkilileri alıp mahallemize geldi ve sorunumuzu halletti. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

GEREKLİ BAKIM VE YATIRIM PLANLAMALARI HAYATA GEÇİRİLDİ

SEDAŞ yetkililerini de alıp mahalleye gelen ve sorunu çözen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Kayapınar Mahallesi’ndeki abonelerimizin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılayan hatta, nüfus artışına paralel olarak yükselen talebi karşılarken elektrik voltaj düşüklüğü yaşanıyor. SEDAŞ yetkililerimiz ile durumu görüştüm ve yetkililerimiz ile mahalleye geldik. Kayapınar Mahallesi’ndeki vatandaşlarımıza daha kaliteli enerji hizmeti sunulabilmesi amacıyla gerekli bakım ve yatırım planlamaları hayata geçirildi. SEDAŞ yetkililerine Yükselen Şehir Dilovası adına çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Başkan Şayir ayrıca mahallede gördüğü çocuklarla sohbet ederek çocuklara hediye dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.