Sarıtoprak’tan yeni müftüye ilk ziyaret

Darıca 19.02.2021 - 16:23, Güncelleme: 19.02.2021 - 16:23
 

Sarıtoprak’tan yeni müftüye ilk ziyaret

Darıca müftüsü olarak görev yapan Muharrem Bilgiç’in emekli olması sebebiyle İlçe müftülüğü makamına atanan Zeynal Abidin Çınar’ı Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri ziyaret etti.

Uzun yıllar Darıca İlçe Müftülüğü görevini yapan Muharrem Bilgiç’in emekli olması sebebiyle Darıca İlçe Müftülüğü’ne Balıkesir İl Müftü Yardımcısı Zeynal Abidin Çınar atandı. Çınar’ı ilk olarak Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri ziyaret etti. Müftü Çınar’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Özkan Sarıtoprak, geçmişte olduğu gibi her zaman müftülüğe destek olacaklarını dile getirdi. SİZLERİ GÖRÜNCE MUTLU OLDUM Darıca müftüsü olarak göreve başlayan Zeynal Abidin Çınar, göreve başladığı gibi kendisini ziyaret eden meclis üyelerine teşekkür ederek, “Görevi dün devraldım. Bugün beni ziyaret ettiniz. Misafirperverliğiniz beni çok mutlu etti. Darıca’da el birliği ile çalışacağız, Darıca için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Darıca müftüsü olarak görev yapan Muharrem Bilgiç’in emekli olması sebebiyle İlçe müftülüğü makamına atanan Zeynal Abidin Çınar’ı Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri ziyaret etti.

Uzun yıllar Darıca İlçe Müftülüğü görevini yapan Muharrem Bilgiç’in emekli olması sebebiyle Darıca İlçe Müftülüğü’ne Balıkesir İl Müftü Yardımcısı Zeynal Abidin Çınar atandı. Çınar’ı ilk olarak Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri ziyaret etti. Müftü Çınar’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Özkan Sarıtoprak, geçmişte olduğu gibi her zaman müftülüğe destek olacaklarını dile getirdi.

SİZLERİ GÖRÜNCE MUTLU OLDUM

Darıca müftüsü olarak göreve başlayan Zeynal Abidin Çınar, göreve başladığı gibi kendisini ziyaret eden meclis üyelerine teşekkür ederek, “Görevi dün devraldım. Bugün beni ziyaret ettiniz. Misafirperverliğiniz beni çok mutlu etti. Darıca’da el birliği ile çalışacağız, Darıca için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.