19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taş ve Aramaz’dan Yıldırım’a ziyaret

Spor 23.02.2021 - 09:40, Güncelleme: 23.02.2021 - 09:40
 

Taş ve Aramaz’dan Yıldırım’a ziyaret

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Burhan Taş ile Kars ASKF Sekreteri ve Kars Akyaka Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Veli Aramaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Kars’ta 26 amatör spor kulübünün faaliyet gösterdiğini belirten ASKF Başkanı Taş, Kars’ın potansiyel olarak çok yetenekli oyunculara sahip olduğunu ancak gerek tesisleşmedeki yetersizlik, gerekse bölgenin iş adamlarının spora duyarsız kalmalarının şehrin spor kültüründe ivme yakalamasına olanak tanımadığını dile getirdi. BAL liginde Kars’ı temsilen 2 kulübün yer aldığını kaydeden Taş, “Profesyonel liglerde takımı yer almayan 16 ilden biri Kars. İlimizden bir kulübün profesyonel liglerde olması, şehrimize büyük katkı sağlar. Bölgemizin sportif başarıyı yakalaması adına elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi. TAŞ: BAL’IN OYNANMASINI İSTİYORUZ Bölgesel Amatör Lig’in oynanıp oynanmayacağı hakkındaki görüşlerini paylaşan Taş, “Kars ASKF olarak da, Karslı futbol severler olarak da liglerin oynanması taraftarıyız. Edindiğimiz bilgilere göre TFF, COVİD testleri için uzun zamandır sürdürdüğü sponsor arayış çalışmalarını mutlu sonla bitirdi. Pandeminin seyrinin daha da azalması sonrasında liglerin başlayacağına inanıyor ve istiyoruz” şeklinde konuştu. YILDIRIM: KARS’IN SPORDA DAHA İYİ NOKTAYA GELECEĞİNE İNANIYORUM Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, sporun önemine vurgu yaparak, “Spora ve sporcuya destek olunmasını son derece önemsiyoruz. Bir kentin büyüyüp gelişmesinde, sanatsal ve sosyal faaliyetlerin önemi ne kadar önemliyse spor da bir o kadar değerli. Spor, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan,  gerek zihinsel gerekse fizik olarak sağlıklı hissettiren çok önemli bir alan. Bu anlamda yaşadığınız şehrin amatör kulüplerine karşı azimli çalışmanızı taktirle karşılıyorum. Umarım Kars’ta spor sizin de çabalarınızla daha iyi noktaya gelir” dedi.
Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Burhan Taş ile Kars ASKF Sekreteri ve Kars Akyaka Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Veli Aramaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Kars’ta 26 amatör spor kulübünün faaliyet gösterdiğini belirten ASKF Başkanı Taş, Kars’ın potansiyel olarak çok yetenekli oyunculara sahip olduğunu ancak gerek tesisleşmedeki yetersizlik, gerekse bölgenin iş adamlarının spora duyarsız kalmalarının şehrin spor kültüründe ivme yakalamasına olanak tanımadığını dile getirdi. BAL liginde Kars’ı temsilen 2 kulübün yer aldığını kaydeden Taş, “Profesyonel liglerde takımı yer almayan 16 ilden biri Kars. İlimizden bir kulübün profesyonel liglerde olması, şehrimize büyük katkı sağlar. Bölgemizin sportif başarıyı yakalaması adına elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

TAŞ: BAL’IN OYNANMASINI İSTİYORUZ

Bölgesel Amatör Lig’in oynanıp oynanmayacağı hakkındaki görüşlerini paylaşan Taş, “Kars ASKF olarak da, Karslı futbol severler olarak da liglerin oynanması taraftarıyız. Edindiğimiz bilgilere göre TFF, COVİD testleri için uzun zamandır sürdürdüğü sponsor arayış çalışmalarını mutlu sonla bitirdi. Pandeminin seyrinin daha da azalması sonrasında liglerin başlayacağına inanıyor ve istiyoruz” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: KARS’IN SPORDA DAHA İYİ NOKTAYA GELECEĞİNE İNANIYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, sporun önemine vurgu yaparak, “Spora ve sporcuya destek olunmasını son derece önemsiyoruz. Bir kentin büyüyüp gelişmesinde, sanatsal ve sosyal faaliyetlerin önemi ne kadar önemliyse spor da bir o kadar değerli. Spor, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan,  gerek zihinsel gerekse fizik olarak sağlıklı hissettiren çok önemli bir alan. Bu anlamda yaşadığınız şehrin amatör kulüplerine karşı azimli çalışmanızı taktirle karşılıyorum. Umarım Kars’ta spor sizin de çabalarınızla daha iyi noktaya gelir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.