Gebze’de hem üreticiye hem ihtiyaç sahiplerine destek!

Gebze 23.02.2021 - 12:16, Güncelleme: 23.02.2021 - 12:16
 

Gebze’de hem üreticiye hem ihtiyaç sahiplerine destek!

Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Gebze Belediyesi, kentin tüm mahallelerinde, ihtiyaç sahiplerine patates dağıtımına başladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmıyor. Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Başkan Büyükgöz, ihtiyaç sahiplerine patates dağıtımına başladı. Hem çiftçiye destek vermek amacıyla, hem de mutfak bütçelerine katkı sağlamak amacıyla sosyal destek çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Paylaşmak, sırt sırta vermek, kederde ve sevinçte bir arada olmak gerekir. Hem üreticimize destek olacağız, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sahip çıkacağız” dedi. ÜRETİCİLERİMİZE DESTEK Hemşerilerine ulaştıracağı patates çuvallarının üzerine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kıymetli hemşerilerim; sizler için hazırlanan bu ayni destek paketi hem üreticilerimize bir nebze de olsa destek hem de sizlere çam sakızı çoban armağanı olarak ulaştırıldı. Sıhhatle afiyetle tüketmeniz dileğiyle” notunu düştü.
Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Gebze Belediyesi, kentin tüm mahallelerinde, ihtiyaç sahiplerine patates dağıtımına başladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmıyor. Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Başkan Büyükgöz, ihtiyaç sahiplerine patates dağıtımına başladı. Hem çiftçiye destek vermek amacıyla, hem de mutfak bütçelerine katkı sağlamak amacıyla sosyal destek çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Paylaşmak, sırt sırta vermek, kederde ve sevinçte bir arada olmak gerekir. Hem üreticimize destek olacağız, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sahip çıkacağız” dedi.

ÜRETİCİLERİMİZE DESTEK

Hemşerilerine ulaştıracağı patates çuvallarının üzerine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kıymetli hemşerilerim; sizler için hazırlanan bu ayni destek paketi hem üreticilerimize bir nebze de olsa destek hem de sizlere çam sakızı çoban armağanı olarak ulaştırıldı. Sıhhatle afiyetle tüketmeniz dileğiyle” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.