Çayırovalı işçi işten çıkarıldı

Çayırova 26.02.2021 - 15:39, Güncelleme: 26.02.2021 - 15:39
 

Çayırovalı işçi işten çıkarıldı

Çayırovalı işçi işten çıkarıldı

İşten çıkarmaları dün Çayırova’daki direniş alanından duyuran DGD-Sen Genel Başkanı Murat Bostancı direniş alanında yaptığı açıklamada “52 gündür ücretsiz izne karşı direnişe devam eden arkadaşlarımız Kod29 ile işten çıkarıldı. Mücadelemiz Kod 29’a karşı devam edecek” dedi. Çayırova’daki Migros deposunda çalışma koşullarının düzeltilmesi için DGD-Sen’de örgütlendikten sonra ücretsiz izne çıkarılan ve direnişe geçen işçiler önceki gün Kod29 ile işten çıkarıldı. Çayırova Şekerpınar Migros deposunda çalışan işçiler yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgına karşı alınmayan önlemler, uzun çalışma saatleri, kötü işyeri koşulları, mobbing ve tacize karşı Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası’nda (DGD-Sen) örgütlendi. SENDİKALI İŞÇİLERE ÜCRETSİZ İZİN VE SÜRGÜN Üye olan işçilerden 70’i ücretsiz izine çıkarılırken, 3 işçi ise İstanbul Esenyurt’ta bulunan depoya sürgün edildi. Sürgün edilen işçilerin Esenyurt’a gitmemesi üzerine önce işçilere ihtar çekildi, ardından 3 işçi de işten çıkarıldı. ÜCRETSİZ İZNE ÇIKARILAN İŞÇİLERE ŞİMDİ DE KOD29 ZULMÜ Yaşananların ardından işçiler direnişe geçen işçiler önceki gün Kod29 ile işten çıkarıldı. İşten çıkarmaları dün Çayırova’daki direniş alanından duyuran DGD-Sen Genel Başkanı Murat Bostancı direniş alanında yaptığı açıklamada “52 gündür ücretsiz izne karşı direnişe devam eden arkadaşlarımız Kod29 ile işten çıkarıldı. Mücadelemiz Kod 29’a karşı devam edecek” dedi.
Çayırovalı işçi işten çıkarıldı

İşten çıkarmaları dün Çayırova’daki direniş alanından duyuran DGD-Sen Genel Başkanı Murat Bostancı direniş alanında yaptığı açıklamada “52 gündür ücretsiz izne karşı direnişe devam eden arkadaşlarımız Kod29 ile işten çıkarıldı. Mücadelemiz Kod 29’a karşı devam edecek” dedi.

Çayırova’daki Migros deposunda çalışma koşullarının düzeltilmesi için DGD-Sen’de örgütlendikten sonra ücretsiz izne çıkarılan ve direnişe geçen işçiler önceki gün Kod29 ile işten çıkarıldı. Çayırova Şekerpınar Migros deposunda çalışan işçiler yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgına karşı alınmayan önlemler, uzun çalışma saatleri, kötü işyeri koşulları, mobbing ve tacize karşı Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası’nda (DGD-Sen) örgütlendi.

SENDİKALI İŞÇİLERE ÜCRETSİZ İZİN VE SÜRGÜN

Üye olan işçilerden 70’i ücretsiz izine çıkarılırken, 3 işçi ise İstanbul Esenyurt’ta bulunan depoya sürgün edildi. Sürgün edilen işçilerin Esenyurt’a gitmemesi üzerine önce işçilere ihtar çekildi, ardından 3 işçi de işten çıkarıldı.

ÜCRETSİZ İZNE ÇIKARILAN İŞÇİLERE ŞİMDİ DE KOD29 ZULMÜ

Yaşananların ardından işçiler direnişe geçen işçiler önceki gün Kod29 ile işten çıkarıldı. İşten çıkarmaları dün Çayırova’daki direniş alanından duyuran DGD-Sen Genel Başkanı Murat Bostancı direniş alanında yaptığı açıklamada “52 gündür ücretsiz izne karşı direnişe devam eden arkadaşlarımız Kod29 ile işten çıkarıldı. Mücadelemiz Kod 29’a karşı devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.