Gebzeli öğrenciler Kızıltepe Kaymakamı ile buluştu

Gebze 27.02.2021 - 14:37, Güncelleme: 27.02.2021 - 14:37
 

Gebzeli öğrenciler Kızıltepe Kaymakamı ile buluştu

Gebzeli öğrenciler Kızıltepe Kaymakamı ile buluştu

Mardin Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam Gebzeli öğrenciler ile ‘Bir bilgi, bin sevgi’ projesinde buluştu. ‘Bir bilgi, bin sevgi’ projesi ile Türkiye’nin çeşitli illerinden öğrenciler Mardin Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile buluştu. Kızltepeli öğrenciler ise Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Çam, ziyarette Ankara, Gebze, Gaziantep ve Nizip ve Kızıltepe’deki öğrencilerle uzaktan bağlantıyla da bir süre sohbet etti. Çam, projenin günümüzde en çok ihtiyaç duyulan değerleri taşıdığını ifade ederek, “Hayatı, doğasıyla, canlısıyla, insanıyla farkına varmadan yaşamaya devam edersek maalesef başka şeyler için, iş işten geçmiş olacak. Onun için özellikle çocuklarımızın farkına varabileceği, toplumda farkındalık yaratabileceği bu tarz projeler, onların sorunlu değil, sorumlu bireyler olarak yetişebilmesi için çok önemlidir” dedi. Kızıltepeli öğrenciler, kendilerini makamında ağırlayan ve projeye destek veren Kaymakam Çam’a içinde sevgi ve bilgi adını verdikleri iki balık bulunan cam fanus hediye etti.
Gebzeli öğrenciler Kızıltepe Kaymakamı ile buluştu

Mardin Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam Gebzeli öğrenciler ile ‘Bir bilgi, bin sevgi’ projesinde buluştu.

‘Bir bilgi, bin sevgi’ projesi ile Türkiye’nin çeşitli illerinden öğrenciler Mardin Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile buluştu. Kızltepeli öğrenciler ise Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Çam, ziyarette Ankara, Gebze, Gaziantep ve Nizip ve Kızıltepe’deki öğrencilerle uzaktan bağlantıyla da bir süre sohbet etti. Çam, projenin günümüzde en çok ihtiyaç duyulan değerleri taşıdığını ifade ederek, “Hayatı, doğasıyla, canlısıyla, insanıyla farkına varmadan yaşamaya devam edersek maalesef başka şeyler için, iş işten geçmiş olacak. Onun için özellikle çocuklarımızın farkına varabileceği, toplumda farkındalık yaratabileceği bu tarz projeler, onların sorunlu değil, sorumlu bireyler olarak yetişebilmesi için çok önemlidir” dedi. Kızıltepeli öğrenciler, kendilerini makamında ağırlayan ve projeye destek veren Kaymakam Çam’a içinde sevgi ve bilgi adını verdikleri iki balık bulunan cam fanus hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.