19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sektörde bir ilke imza atacak!

Gebze 27.02.2021 - 16:37, Güncelleme: 27.02.2021 - 16:37
 

Sektörde bir ilke imza atacak!

FAWORİ DÜNYAM USTALARA Bİ’DÜNYA SÜRPRİZ;

“Hem iyi kalite hem iyi fiyat” anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Fawori Boya, yeni uygulaması Fawori Dünyam ile sektöründe bir ilke imza atarak boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı sadakat programını başlatıyor. Uygulamayla boya ustaları farklı deneyimler ve sürpriz hediyeler kazanıyor. Ünlü şarkıcı Alişan’ın reklam yüzü olduğu Fawori Dünyam, Türkiye genelinde bir roadshow ile tanıtılıyor. Roadshow kapsamında ünlü radyocu Afrikalı Ali 2 Mart’ta Kocaeli Gebze’de boya ustalarıyla buluşacak. Afrikalı Ali, Gebze Center’da saat 11:00-13:00’da yapacağı özel yayında ustalara Fawori Dünyam’ı anlatacak. Üretimi, teknolojisi, kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla fark yaratan Fawori Boya, yeni mobil uygulaması Fawori Dünyam ile sektöründe ilk kez boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı büyük bir sadakat programını başlatıyor.  “Hem iyi kalite hem iyi fiyat” anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Fawori, boya ustalarına yepyeni deneyimler ve sürpriz hediyeler kazandıracak olan Fawori Dünyam uygulamasını Türkiye genelinde özel bir roadshow ile tanıtıyor. “Ustalara bi dünya sürpriz, bi’ dünya fırsat!” sloganıyla 17 ilde gerçekleştirilecek olan Fawori Dünyam roadshow’u 2 Mart’ta Kocaeli Gebze’den başlıyor. Ünlü radyocu Afrikalı Ali, radyo yayınını Gebze Center’dan gerçekleştirecek ve Fawori ustalarıyla buluşacak. Android ve IOS uyumlu Fawori Dünyam uygulamasını telefonuna indiren ustalar, kendilerini ifade edecek bir avatar oluşturma, verilen görevleri yerine getirdikçe başarı rozeti kazanma gibi interaktif ve eğlenceli bir dünyaya adım atıyor. Ustalar kazandıkları rozetlerle sürpriz fırsatları yakalarken kullandıkları Fawori ürünlerindeki barkodları okutarak uygulamadaki çarkıfelekten anında deneyim ve hediye kazanma şansına sahip oluyor. Büyük ödül Fiat Doblo Fawori’nin yeni uygulaması ile boya ustalarını Porsche otomobille test sürüşü, helikopterle İstanbul turu, Kapadokya’da balon turu, Kıbrıs tatili, Kral Radyo’da Afrikalı Ali’nin programına konuk olma, imzalı forma kazanma, market çeki, giyim çeki, iPhone 11 cep telefonu, tablet, televizyon, bluetooth speaker ve powerbank, hediye GB gibi sürpriz deneyim ve hediyeler bekliyor. Uygulamadaki büyük ödül ise Fiat Doblo olacak. Uygulama ile anlık sıralamadaki yerini görebilen ustalar tatlı bir rekabet de yaşıyor. Ayrıca hediye olarak verilen deneyimlerin videolarını da izleyebiliyor. İnşaat sektöründe faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Fawori, yüksek performanslı ürünlerinin üretimini Betek Boya tesislerinde gerçekleştiriyor. Fawori’nin geniş ürün gamında; iç,dış cephe boyaları, sentetik, selülozik ve endüstriyel boyalar, sprey boya, parke, macun, astar, fayans yapıştırıcı ve derz dolguları, su izolasyon ve ısı yalıtım ürünleri bulunuyor.
FAWORİ DÜNYAM USTALARA Bİ’DÜNYA SÜRPRİZ;

“Hem iyi kalite hem iyi fiyat” anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Fawori Boya, yeni uygulaması Fawori Dünyam ile sektöründe bir ilke imza atarak boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı sadakat programını başlatıyor. Uygulamayla boya ustaları farklı deneyimler ve sürpriz hediyeler kazanıyor. Ünlü şarkıcı Alişan’ın reklam yüzü olduğu Fawori Dünyam, Türkiye genelinde bir roadshow ile tanıtılıyor. Roadshow kapsamında ünlü radyocu Afrikalı Ali 2 Mart’ta Kocaeli Gebze’de boya ustalarıyla buluşacak. Afrikalı Ali, Gebze Center’da saat 11:00-13:00’da yapacağı özel yayında ustalara Fawori Dünyam’ı anlatacak.

Üretimi, teknolojisi, kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla fark yaratan Fawori Boya, yeni mobil uygulaması Fawori Dünyam ile sektöründe ilk kez boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı büyük bir sadakat programını başlatıyor. 

“Hem iyi kalite hem iyi fiyat” anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Fawori, boya ustalarına yepyeni deneyimler ve sürpriz hediyeler kazandıracak olan Fawori Dünyam uygulamasını Türkiye genelinde özel bir roadshow ile tanıtıyor. “Ustalara bi dünya sürpriz, bi’ dünya fırsat!” sloganıyla 17 ilde gerçekleştirilecek olan Fawori Dünyam roadshow’u 2 Mart’ta Kocaeli Gebze’den başlıyor. Ünlü radyocu Afrikalı Ali, radyo yayınını Gebze Center’dan gerçekleştirecek ve Fawori ustalarıyla buluşacak.

Android ve IOS uyumlu Fawori Dünyam uygulamasını telefonuna indiren ustalar, kendilerini ifade edecek bir avatar oluşturma, verilen görevleri yerine getirdikçe başarı rozeti kazanma gibi interaktif ve eğlenceli bir dünyaya adım atıyor. Ustalar kazandıkları rozetlerle sürpriz fırsatları yakalarken kullandıkları Fawori ürünlerindeki barkodları okutarak uygulamadaki çarkıfelekten anında deneyim ve hediye kazanma şansına sahip oluyor.

Büyük ödül Fiat Doblo

Fawori’nin yeni uygulaması ile boya ustalarını Porsche otomobille test sürüşü, helikopterle İstanbul turu, Kapadokya’da balon turu, Kıbrıs tatili, Kral Radyo’da Afrikalı Ali’nin programına konuk olma, imzalı forma kazanma, market çeki, giyim çeki, iPhone 11 cep telefonu, tablet, televizyon, bluetooth speaker ve powerbank, hediye GB gibi sürpriz deneyim ve hediyeler bekliyor. Uygulamadaki büyük ödül ise Fiat Doblo olacak.

Uygulama ile anlık sıralamadaki yerini görebilen ustalar tatlı bir rekabet de yaşıyor. Ayrıca hediye olarak verilen deneyimlerin videolarını da izleyebiliyor.

İnşaat sektöründe faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Fawori, yüksek performanslı ürünlerinin üretimini Betek Boya tesislerinde gerçekleştiriyor. Fawori’nin geniş ürün gamında; iç,dış cephe boyaları, sentetik, selülozik ve endüstriyel boyalar, sprey boya, parke, macun, astar, fayans yapıştırıcı ve derz dolguları, su izolasyon ve ısı yalıtım ürünleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.