19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaşa Erdoğan, Nazlıaka’yla Gebze’yi konuştu!

Siyaset 01.03.2021 - 15:57, Güncelleme: 01.03.2021 - 15:57
 

Yaşa Erdoğan, Nazlıaka’yla Gebze’yi konuştu!

Yaşa Erdoğan, Nazlıaka’yla Gebze’yi konuştu!

CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Kocaeli’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve MYK üyelerine Gebze’yi anlattı. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve MYK üyeleri, geçtiğimiz günlerde Kocaeli İl Başkanlığı’nda bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Ziyaretlerde CHP Gebze Kadın Kolları da tam kadro yer alırken program sonrasında CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ile CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka bir süre sohbet etti. Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gebze’deki çalışmalarla ilgili Nazlıaka’yı bilgilendirirken ikili arasındaki sohbet görülmeye değerdi.
Yaşa Erdoğan, Nazlıaka’yla Gebze’yi konuştu!

CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Kocaeli’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve MYK üyelerine Gebze’yi anlattı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve MYK üyeleri, geçtiğimiz günlerde Kocaeli İl Başkanlığı’nda bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Ziyaretlerde CHP Gebze Kadın Kolları da tam kadro yer alırken program sonrasında CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ile CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka bir süre sohbet etti. Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gebze’deki çalışmalarla ilgili Nazlıaka’yı bilgilendirirken ikili arasındaki sohbet görülmeye değerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.