Büyükgöz; “Tapu sorunu artık tarih oluyor”

Gebze 02.03.2021 - 17:33, Güncelleme: 02.03.2021 - 17:33
 

Büyükgöz; “Tapu sorunu artık tarih oluyor”

Büyükgöz; “Tapu sorunu artık tarih oluyor”

Gebze Belediyesi Mart Ayı Olağan meclis toplantısı Zinnur Büyükgöz Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’de tapu sorununun tarih olduğunu söyleyerek Gebze’nin gündeminden bu konunun düşeceğini vurguladı. Gebze Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda İYİ Parti Meclis üyelerinin Gebze’deki köylülerin seralarında ürettikleri ürünlerin satışı için verdiği önergeye cevap veren Başkan Zinnur Büyükgöz, Cuma Pazarı’nın yeniden kurulacağı müjdesini vererek ürünlerin burada satılacağını söyledi. Pazarın Kızılay Caddesi’ndeki Büyükşehir Katlı Otopark alanının zemin katında yeniden kurulacağını ifade eden Büyükgöz, Cuma günleri normal pazarın, diğer günler ise köy ürünlerinin satılacağını ifade etti. “RESTORASYON ESKİHİSAR'A YENİ BİR HAVA KATACAK” Toplantıda CHP'nin Eskihisar önergesiyle ilgili olarak da açıklama yapan Başkan Büyükgöz Eskihisar’da bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi için çalışma yapılacağını ve kısa zamanda restorasyon gerçekleştirileceğini böylece Eskihisar'a yeni bir hava katacaklarını söyledi. Meclis üyeleri tarafından macera Parkı’nın durumunun sorulması üzerine bir açıklama yapan Başkan Büyükgöz Macera parkında da çalışmaların olacağını müjdeleyerek, “Macera Parkıyla alakalı da çalışmalar yapacağız. Öyle ya da böyle bu eser yapıldı ve bu değeri halkın kullanımına açmak hedefimiz. Daha önce kiraya verilen 4 tane bağımsız birimin iki tanesinin kirasını iptal edip, belediyeye kazandırdık. O birimler artık belediyede, bazı dokunuşlar yapıp Gebzelilere kazandıracağız.” Dedi. “TAPU SORUNU TAMAMEN BİTECEK” Gebze’de imar uygulama sorunlarının tarihe karışacağını belirten Büyükgöz, bugün yapılacak tapu teslim törenine siyasi partileri davet etti. Pelitli’de hak sahiplerine tapularının verilmeye devam ettiğini dile getiren Büyükgöz, yılsonuna kadar tapu sorununun tarih olacağını ve Gebze’nin gündeminden bu konunun düşeceğini söyledi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada bir sonraki meclis toplantısının 2 Nisan saat 15.00'te yapılacağı açıklandı.  
Büyükgöz; “Tapu sorunu artık tarih oluyor”

Gebze Belediyesi Mart Ayı Olağan meclis toplantısı Zinnur Büyükgöz Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’de tapu sorununun tarih olduğunu söyleyerek Gebze’nin gündeminden bu konunun düşeceğini vurguladı.

Gebze Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda İYİ Parti Meclis üyelerinin Gebze’deki köylülerin seralarında ürettikleri ürünlerin satışı için verdiği önergeye cevap veren Başkan Zinnur Büyükgöz, Cuma Pazarı’nın yeniden kurulacağı müjdesini vererek ürünlerin burada satılacağını söyledi. Pazarın Kızılay Caddesi’ndeki Büyükşehir Katlı Otopark alanının zemin katında yeniden kurulacağını ifade eden Büyükgöz, Cuma günleri normal pazarın, diğer günler ise köy ürünlerinin satılacağını ifade etti.

“RESTORASYON ESKİHİSAR'A YENİ BİR HAVA KATACAK”

Toplantıda CHP'nin Eskihisar önergesiyle ilgili olarak da açıklama yapan Başkan Büyükgöz Eskihisar’da bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi için çalışma yapılacağını ve kısa zamanda restorasyon gerçekleştirileceğini böylece Eskihisar'a yeni bir hava katacaklarını söyledi. Meclis üyeleri tarafından macera Parkı’nın durumunun sorulması üzerine bir açıklama yapan Başkan Büyükgöz Macera parkında da çalışmaların olacağını müjdeleyerek, “Macera Parkıyla alakalı da çalışmalar yapacağız. Öyle ya da böyle bu eser yapıldı ve bu değeri halkın kullanımına açmak hedefimiz. Daha önce kiraya verilen 4 tane bağımsız birimin iki tanesinin kirasını iptal edip, belediyeye kazandırdık. O birimler artık belediyede, bazı dokunuşlar yapıp Gebzelilere kazandıracağız.” Dedi.

“TAPU SORUNU TAMAMEN BİTECEK”

Gebze’de imar uygulama sorunlarının tarihe karışacağını belirten Büyükgöz, bugün yapılacak tapu teslim törenine siyasi partileri davet etti. Pelitli’de hak sahiplerine tapularının verilmeye devam ettiğini dile getiren Büyükgöz, yılsonuna kadar tapu sorununun tarih olacağını ve Gebze’nin gündeminden bu konunun düşeceğini söyledi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada bir sonraki meclis toplantısının 2 Nisan saat 15.00'te yapılacağı açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.