MÜSİAD Gebze kongre yapacak!

Gebze 02.03.2021 - 18:02, Güncelleme: 02.03.2021 - 18:03
 

MÜSİAD Gebze kongre yapacak!

MÜSİAD Gebze kongre yapacak!

MÜSİAD Gebze Şubesinin 21. Olağan genel kurulu yarın yapılacak. MÜSİAD’dan yapılan açıklamaya göre; kongreye genel başkan Abdurrahman Kaan da katılacak. Gebze Kültür Merkezinde saat 11.00’de başlayacak kongre, Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz’ın konuşması ile başlayacak ve daha sonra da protokol konuşmaları yapılacak. Tek liste ile gidilmesi beklenen kongrede MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz’ın yeniden başkan seçilmesine kesin gözü ile bakılıyor. GENEL BAŞKAN ABDURRAHMAN KAAN
MÜSİAD Gebze kongre yapacak!

MÜSİAD Gebze Şubesinin 21. Olağan genel kurulu yarın yapılacak. MÜSİAD’dan yapılan açıklamaya göre; kongreye genel başkan Abdurrahman Kaan da katılacak. Gebze Kültür Merkezinde saat 11.00’de başlayacak kongre, Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz’ın konuşması ile başlayacak ve daha sonra da protokol konuşmaları yapılacak. Tek liste ile gidilmesi beklenen kongrede MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz’ın yeniden başkan seçilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

GENEL BAŞKAN ABDURRAHMAN KAAN

ABDURRAHMAN KAAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.