19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kurallara uymazsak başa döneriz”

Siyaset 02.03.2021 - 18:25, Güncelleme: 02.03.2021 - 18:25
 

“Kurallara uymazsak başa döneriz”

BAŞKAN GÜNAY, NORMALLEŞME SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ;

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay normalleşme adımını gazetemize değerlendirdi. Günay, “Vatandaşımıza görev düşüyor. Çok dikkat edeceğiz, kurallara uyacağız. Aksi takdirde başa döneriz ki bunu istemeyiz. Yeni kararlar ülkemize hayırlı olsun, doğru adımlar atılmıştır” dedi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, normalleşme süreci ile ilgili gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Normalleşme sürecine değinen Başkan Günay, “Kısıtlamaların kısmen kalkması güzel. Burada iş herkese düşüyor, hepimiz kurallara uyacağız, aksi takdirde yeniden kapanmalar olacak, çok dikkatli olalım” şeklinde konuştu. Başkan Günay, “Herkes kısıtlama konusunda yapacağının karşılığını alacak. Kurallara uyarsak güzel şekilde süreç devam eder aksi takdirde başa döneriz ki bunu hiç arzu etmiyorum” ifadesini kullandı. GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DEVAM Başkan Servet Günay, “AK Parti Çayırova olarak her zaman çalışıyoruz” diyerek “Gece gündüz demeden uğraş veriyoruz.  Vatandaşımızın her an yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Kimseyi ayırmadan vatandaşın yanında olduk. Tüm birimlerimiz ahenk ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Çayırova’ya her geçen gün hizmet yapılıyor. Parti olarak yola devam etmekten dolayı mutlu ve gururluyuz. İnşallah hizmet etmeye devam edeceğiz, Çayırova halkını önemsiyoruz” dedi.
BAŞKAN GÜNAY, NORMALLEŞME SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ;

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay normalleşme adımını gazetemize değerlendirdi. Günay, “Vatandaşımıza görev düşüyor. Çok dikkat edeceğiz, kurallara uyacağız. Aksi takdirde başa döneriz ki bunu istemeyiz. Yeni kararlar ülkemize hayırlı olsun, doğru adımlar atılmıştır” dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, normalleşme süreci ile ilgili gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Normalleşme sürecine değinen Başkan Günay, “Kısıtlamaların kısmen kalkması güzel. Burada iş herkese düşüyor, hepimiz kurallara uyacağız, aksi takdirde yeniden kapanmalar olacak, çok dikkatli olalım” şeklinde konuştu. Başkan Günay, “Herkes kısıtlama konusunda yapacağının karşılığını alacak. Kurallara uyarsak güzel şekilde süreç devam eder aksi takdirde başa döneriz ki bunu hiç arzu etmiyorum” ifadesini kullandı.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DEVAM

Başkan Servet Günay, “AK Parti Çayırova olarak her zaman çalışıyoruz” diyerek “Gece gündüz demeden uğraş veriyoruz.  Vatandaşımızın her an yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Kimseyi ayırmadan vatandaşın yanında olduk. Tüm birimlerimiz ahenk ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Çayırova’ya her geçen gün hizmet yapılıyor. Parti olarak yola devam etmekten dolayı mutlu ve gururluyuz. İnşallah hizmet etmeye devam edeceğiz, Çayırova halkını önemsiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.