Düğün salonu yok, mesire alanı yok, altyapı problemi var!

Gebze 05.03.2021 - 12:07, Güncelleme: 05.03.2021 - 12:07
 

Düğün salonu yok, mesire alanı yok, altyapı problemi var!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Muallimköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette köylüler adına sorunları Başkan Büyükgöz’e aktaran MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir, mahallede düğün salonu ve mesire alanının olmadığını, ayrıca altyapı problemlerinin olduğunu söyledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kırsal mahalle ziyaretlerine Balçık, Pelitli, Tavşanlı ve Mollafenari mahalleleri ile devam etti. Belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve belediye meclis üyeleriyle kırsal mahalleleri ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz köy ziyaretlerinde köy muhtarları ve köy sakinleri tarafından karşılandı. Gebze Belediyesi projelerinin konuşuldu ziyarette Başkan Zinnur Büyükgöz köy sakinlerine bir isteklerinin olup olmadığı sordu. İMAR VE ŞUYULANDIRMALAR KONUŞULDU Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Muallimköy Mahallesi ziyaretinde mahalle sakini olan ve aynı zamanda MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir de hazır bulundu. Büyükgöz ziyaretinde 1/25, 1/1000 ve 1/5000 planlarda imar ve şuyulandırmalar ile ilgili mahalle halkını bilgi vererek bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Büyükgöz’ün Muallimköy Mahallesi ziyareti hakkında bilgi veren MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İçinden geçtiğimiz bu zor ve sıkıntılı pandemi sürecinde Gebze Belediye Başkanımız mahallemize gelerek bizleri dinledi. ALTYAPI VAR AMA MESİRE ALANI YOK Mahalle sakinleri ile birlikte sorunlarımızı ve taleplerimizi ilettik. Muallimköy mahalle olduktan sonra yerel yönetimden çok fazla hizmet alamadı. Burası tarihi ve manzarası olan sosyal donatı alanları konusunda eksiklikleri olan bir mahalle. Gebze’de her köyün kendi mesire alanı var ancak Muallimköy’ün altyapısını olmasına rağmen mesire alanı yok. Hafta sonları köylülerimizin ve Gebzeli vatandaşlarımızın nefes alacağı sosyal tesisimiz ve mesire alanımızın olması yönünde isteklerimizi ilettik. MAHALLEMİZİN DÜĞÜN SALONU YOK Muallimköy mahalleye dönüştürülmeden önce bir düğün salonu vardı. Burası mahalleye dönüştürüldükten sonra düğün salonumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na verildi ve mahallemiz düğün salonsuz kaldı. Belediye başkanımızdan mahallemize bir düğün salonu yapması konusunda talepte bulunduk. Mahallemizin bir de arıtma problemi var. Bu sorunumuzu da belediye başkanımıza ilettik. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de sorun ve taleplerimizi not alarak kısa zamanda çözüme kavuşturacağını söyledi. Mahallelilerimiz adına kendisine tekrar teşekkür ederim.” VATANDAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİ ÖNEMLİ Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gerek kent merkezimizde gerekse de köylerimizde sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarımızda Gebze halkının tamamının yararlanabileceği şekilde tasarlamaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın düşünceleri, fikirleri bizler için çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Muallimköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette köylüler adına sorunları Başkan Büyükgöz’e aktaran MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir, mahallede düğün salonu ve mesire alanının olmadığını, ayrıca altyapı problemlerinin olduğunu söyledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kırsal mahalle ziyaretlerine Balçık, Pelitli, Tavşanlı ve Mollafenari mahalleleri ile devam etti. Belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve belediye meclis üyeleriyle kırsal mahalleleri ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz köy ziyaretlerinde köy muhtarları ve köy sakinleri tarafından karşılandı. Gebze Belediyesi projelerinin konuşuldu ziyarette Başkan Zinnur Büyükgöz köy sakinlerine bir isteklerinin olup olmadığı sordu.

İMAR VE ŞUYULANDIRMALAR KONUŞULDU

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Muallimköy Mahallesi ziyaretinde mahalle sakini olan ve aynı zamanda MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir de hazır bulundu. Büyükgöz ziyaretinde 1/25, 1/1000 ve 1/5000 planlarda imar ve şuyulandırmalar ile ilgili mahalle halkını bilgi vererek bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Büyükgöz’ün Muallimköy Mahallesi ziyareti hakkında bilgi veren MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İçinden geçtiğimiz bu zor ve sıkıntılı pandemi sürecinde Gebze Belediye Başkanımız mahallemize gelerek bizleri dinledi.

ALTYAPI VAR AMA MESİRE ALANI YOK

Mahalle sakinleri ile birlikte sorunlarımızı ve taleplerimizi ilettik. Muallimköy mahalle olduktan sonra yerel yönetimden çok fazla hizmet alamadı. Burası tarihi ve manzarası olan sosyal donatı alanları konusunda eksiklikleri olan bir mahalle. Gebze’de her köyün kendi mesire alanı var ancak Muallimköy’ün altyapısını olmasına rağmen mesire alanı yok. Hafta sonları köylülerimizin ve Gebzeli vatandaşlarımızın nefes alacağı sosyal tesisimiz ve mesire alanımızın olması yönünde isteklerimizi ilettik.

MAHALLEMİZİN DÜĞÜN SALONU YOK

Muallimköy mahalleye dönüştürülmeden önce bir düğün salonu vardı. Burası mahalleye dönüştürüldükten sonra düğün salonumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na verildi ve mahallemiz düğün salonsuz kaldı. Belediye başkanımızdan mahallemize bir düğün salonu yapması konusunda talepte bulunduk. Mahallemizin bir de arıtma problemi var. Bu sorunumuzu da belediye başkanımıza ilettik. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de sorun ve taleplerimizi not alarak kısa zamanda çözüme kavuşturacağını söyledi. Mahallelilerimiz adına kendisine tekrar teşekkür ederim.”

VATANDAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİ ÖNEMLİ

Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gerek kent merkezimizde gerekse de köylerimizde sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarımızda Gebze halkının tamamının yararlanabileceği şekilde tasarlamaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın düşünceleri, fikirleri bizler için çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.