19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özgürlüğün Kanat Sesleri ‘’Albatros’’

Spor 07.03.2021 - 15:40, Güncelleme: 07.03.2021 - 15:40
 

Özgürlüğün Kanat Sesleri ‘’Albatros’’

Albatros Doğa Sporları Kulübü kurucu üyeleri 6 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdikleri toplantıyla yeni oluşumun ilk startını verdiler. Yapılan toplantıda yeni yönetim kuruldu ve görev dağılımı yapıldı. Toplantı sonrasında basın sözcüsü seçilen Ayfer Akay süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

15 KİŞİDEN OLUŞUYOR ‘’Albatros Doğa Sporları Kulübü Derneği, 15 kişiden oluşan kurucu üyeler ile 6 Mart 2021 tarihinde doğa sporlarını amaçlayan ve benimseyen bir felsefe ile kurulmuştur. (Ali Kemal Kol, Eda Kaymak, Ender Yılmaz, Ayfer Akay, Murat Bozdemir, Tülay Çelik, Elif üçük, Büşra Özsoy, Ezgi Kepe, Volkan Kol, Abdulkadir Abanoz, Tuğba Güler, Canpolat Demirhan, Aybüke Çetin, Burcu Keskin) Yaklaşık dört aylık bir alt yapı çalışması sonucunda ortaya çıkan kulübümüzün kısa adı ALDOSK ‘ dur. SADIK VE ÖZGÜRLÜKÇÜ YAŞAM TARZI Kuruluş merkezi Gebze olan Albatros Doğa Sporları Kulübü adını ve logodaki hikâyesini bir familya türü olan Albatros kuşundan almıştır. Sadıklığı ve özgürlükçü yaşam tarzı ile bilinen Albatros, bizlerin dünya üzerindeki yaşam felsefemizi anlatmaktadır. Bundan dolayı sloganımız, ‘Özgürlüğün Kanatları’ olarak kabul görmüştür. Amacımız doğa ile bütünleşen sportif alanları bir çatı altında toplayarak kendi yaşantımız ile bütünleştirmek ve bu vesileyle içinde bulunduğumuz süreci ve bundan sonra da geriden gelecek olan nesilleri aynı felsefe ile doğa ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştirmektir.
Albatros Doğa Sporları Kulübü kurucu üyeleri 6 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdikleri toplantıyla yeni oluşumun ilk startını verdiler. Yapılan toplantıda yeni yönetim kuruldu ve görev dağılımı yapıldı. Toplantı sonrasında basın sözcüsü seçilen Ayfer Akay süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

15 KİŞİDEN OLUŞUYOR

‘’Albatros Doğa Sporları Kulübü Derneği, 15 kişiden oluşan kurucu üyeler ile 6 Mart 2021 tarihinde doğa sporlarını amaçlayan ve benimseyen bir felsefe ile kurulmuştur. (Ali Kemal Kol, Eda Kaymak, Ender Yılmaz, Ayfer Akay, Murat Bozdemir, Tülay Çelik, Elif üçük, Büşra Özsoy, Ezgi Kepe, Volkan Kol, Abdulkadir Abanoz, Tuğba Güler, Canpolat Demirhan, Aybüke Çetin, Burcu Keskin) Yaklaşık dört aylık bir alt yapı çalışması sonucunda ortaya çıkan kulübümüzün kısa adı ALDOSK ‘ dur.

SADIK VE ÖZGÜRLÜKÇÜ YAŞAM TARZI

Kuruluş merkezi Gebze olan Albatros Doğa Sporları Kulübü adını ve logodaki hikâyesini bir familya türü olan Albatros kuşundan almıştır. Sadıklığı ve özgürlükçü yaşam tarzı ile bilinen Albatros, bizlerin dünya üzerindeki yaşam felsefemizi anlatmaktadır. Bundan dolayı sloganımız, ‘Özgürlüğün Kanatları’ olarak kabul görmüştür. Amacımız doğa ile bütünleşen sportif alanları bir çatı altında toplayarak kendi yaşantımız ile bütünleştirmek ve bu vesileyle içinde bulunduğumuz süreci ve bundan sonra da geriden gelecek olan nesilleri aynı felsefe ile doğa ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.