19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da ucuz dubleks daire

Gündem 16.03.2021 - 16:56, Güncelleme: 16.03.2021 - 16:56
 

Darıca’da ucuz dubleks daire

Darıca’da ucuz dubleks daire

Gebze İcra Dairesi Darıca Emek Mahallesinde bulunan 3+1 dubleks daireyi  icradan satışa çıkardı. Gebze İcra Daireai Darıca Emek Mahallesinde bulunan 3+1 dubleks daireyi  icradan satışa çıkardı. 127 metrekare olan ve doğalgazla ısınan daire için toplam muhammen bedel 300.000 ₺ olarak açıklandı. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek olan ihalede teklifte bulunmak isteyenler Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.  
Darıca’da ucuz dubleks daire

Gebze İcra Dairesi Darıca Emek Mahallesinde bulunan 3+1 dubleks daireyi  icradan satışa çıkardı.

Gebze İcra Daireai Darıca Emek Mahallesinde bulunan 3+1 dubleks daireyi  icradan satışa çıkardı. 127 metrekare olan ve doğalgazla ısınan daire için toplam muhammen bedel 300.000 ₺ olarak açıklandı. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek olan ihalede teklifte bulunmak isteyenler Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.