Küçük, “Şayir’in iyi niyeti ile mutlu sona ulaştık”

Dilovası 17.03.2021 - 13:35, Güncelleme: 17.03.2021 - 13:35
 

Küçük, “Şayir’in iyi niyeti ile mutlu sona ulaştık”

Küçük, “Şayir’in iyi niyeti ile mutlu sona ulaştık”

Dilovası Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasındaki kadrolu işçilerin maaş zammı anlaşmasının ardından imza töreni önceki gün gerçekleşti. Geçtiğimiz ay yapılan görüşmeler sonrası kadrolu personelin toplu sözleşmesi konusunda Genel İş Sendikası ile Kadrolu işçilerin sözleşmesine işveren adına Yerelsen ile anlaşma sağlandı. Dilovası Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan toplu sözleşme töreni Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve işçilerin katılımı ile imzalandı. SENDİKADAN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR Toplantıda konuşan Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, “Dilovası Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler de Başkanımıza Hamza Şayir’in iyi niyeti ile mutlu sona ulaştık. Son iki haftada iki güzel tören düzenleyerek Dilovası’ndaki arkadaşlarımızın yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sözleşme sürecinde bizlere yardımcı olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibine çalışan arkadaşlarım adına teşekkürlerimi iletiyorum. İşçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi. Sözleşme töreninde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise “Başarı bir ekip işidir. Biz bu ekiple yola çıktık. Biliyoruz ki ekibimiz mutlu ve huzurlu olduğu sürece Dilovası’nın daha güzel olacağına inanıyor ve elimizden geldiğince mesai arkadaşlarımızın ve ailelerinin yüzlerini güldürmeye çalıştık. YÜZDE 16 ZAM Hepimiz ilçemizin yarınları için hep birlikte çalışıyoruz.  Hedefimiz olan Yeni Dilovası’nı, Yükselen Dilovası’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Onun için enflasyon oranında ki zam oranı olan yüzde 15 zam oranı ile birlikte bizde üzerine yüzde 1 ekleyerek tüm kadrolu işçilerimize yüzde 16 zam yapıyoruz. Gönül isterdi ki daha çok verelim ancak imkanlar şuan için buna müsaade ediyor. İnşallah ilerleyen süreçte hedeflerimize ulaştıkça, sizler için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Yaptığımız bu sözleşme ile yeni ücretlerinizi ailelerinizle birlikte mutlu bir şekilde harcamanızı diliyorum” dedi. Kadrolu işçilerin sözleşmesine işveren adına Yerelsen katıldı. İki sendikanın görüşmeleri neticesinde enflasyon oranında zam verildi.
Küçük, “Şayir’in iyi niyeti ile mutlu sona ulaştık”

Dilovası Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasındaki kadrolu işçilerin maaş zammı anlaşmasının ardından imza töreni önceki gün gerçekleşti. Geçtiğimiz ay yapılan görüşmeler sonrası kadrolu personelin toplu sözleşmesi konusunda Genel İş Sendikası ile Kadrolu işçilerin sözleşmesine işveren adına Yerelsen ile anlaşma sağlandı. Dilovası Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan toplu sözleşme töreni Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve işçilerin katılımı ile imzalandı.

SENDİKADAN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR

Toplantıda konuşan Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, “Dilovası Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler de Başkanımıza Hamza Şayir’in iyi niyeti ile mutlu sona ulaştık. Son iki haftada iki güzel tören düzenleyerek Dilovası’ndaki arkadaşlarımızın yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sözleşme sürecinde bizlere yardımcı olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibine çalışan arkadaşlarım adına teşekkürlerimi iletiyorum. İşçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi. Sözleşme töreninde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise “Başarı bir ekip işidir. Biz bu ekiple yola çıktık. Biliyoruz ki ekibimiz mutlu ve huzurlu olduğu sürece Dilovası’nın daha güzel olacağına inanıyor ve elimizden geldiğince mesai arkadaşlarımızın ve ailelerinin yüzlerini güldürmeye çalıştık.

YÜZDE 16 ZAM

Hepimiz ilçemizin yarınları için hep birlikte çalışıyoruz.  Hedefimiz olan Yeni Dilovası’nı, Yükselen Dilovası’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Onun için enflasyon oranında ki zam oranı olan yüzde 15 zam oranı ile birlikte bizde üzerine yüzde 1 ekleyerek tüm kadrolu işçilerimize yüzde 16 zam yapıyoruz. Gönül isterdi ki daha çok verelim ancak imkanlar şuan için buna müsaade ediyor. İnşallah ilerleyen süreçte hedeflerimize ulaştıkça, sizler için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Yaptığımız bu sözleşme ile yeni ücretlerinizi ailelerinizle birlikte mutlu bir şekilde harcamanızı diliyorum” dedi. Kadrolu işçilerin sözleşmesine işveren adına Yerelsen katıldı. İki sendikanın görüşmeleri neticesinde enflasyon oranında zam verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.