19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’ye yeni savcı ve hakimler atandı!

Gebze 18.03.2021 - 11:14, Güncelleme: 18.03.2021 - 11:14
 

Gebze’ye yeni savcı ve hakimler atandı!

Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 261 adli yargı hâkim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 96 idari yargı hâkim adayının atamasını duyurdu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 261 adli yargı hâkim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 96 idari yargı hâkim adayının atamasını gerçekleştirdi. Buna göre Gebze’ye 3 Cumhuriyet Savcısı, 4 hakim atandı. Kocaeli’den ise 2 cumhuriyet savcısı Gaziantep’e, 2 hakim adayından biri Bozkır Seydişehir’e diğeri ise İstanbul Gaziosmanpaşa’ya atandı. Öte yandan Ankara ve İzmir’den de 2 Hakim adayı Kocaeli İdare Mahkemesi Üyeliğine atandı. GEBZE’YE GELENLER:  İstanbul Cumhuriyet Savcısı adayı Ayben Saçmalı, Gebze Cumhuriyet Savcılığına, Sakarya Hakim adayı Ali Kasım Aksoy, Gebze Hakimliğine, İstanbul Cumhuriyet Savcısı adayı Halis Cengiz, Gebze Cumhuriyet Savcılığına, Ankara Cumhuriyet Savcısı adayı Tahir Çetin, Gebze Cumhuriyet Savcılığına, İstanbul Anadolu Hakim adayı Sacit Kaya, Gebze Hakimliğine, Antalya Hakim adayı Sibel Sargın, Gebze Hakimliğine, Bakırköy Hakim adayı Elif Temur, Gebze Hakimliğine, KOCAELİ ‘DEN GİDENLER: Kocaeli Cumhuriyet Savcısı adayı Sümeyye Çalık, Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına, Kocaeli Hakim adayı Gülşen Kuş, Bozkır(Seydişehir) Hakimliğine, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı adayı, Utku Omurtay, Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına, Kocaeli Hakim adayı, Gökhan Şentürk, Gaziosmanpaşa (İstanbul) Hakimliğine atanmıştır. İDARİ YARGI HAKİM ADAYLARI Ankara Hakim adayı Mahmut Gündoğan, Kocaeli İdare Mahkemesi Üyeliğine, İzmir Hakim adayı Ali Şerbetçi, Kocaeli İdare Mahkemesi Üyeliğine,
Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 261 adli yargı hâkim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 96 idari yargı hâkim adayının atamasını duyurdu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 261 adli yargı hâkim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 96 idari yargı hâkim adayının atamasını gerçekleştirdi. Buna göre Gebze’ye 3 Cumhuriyet Savcısı, 4 hakim atandı. Kocaeli’den ise 2 cumhuriyet savcısı Gaziantep’e, 2 hakim adayından biri Bozkır Seydişehir’e diğeri ise İstanbul Gaziosmanpaşa’ya atandı. Öte yandan Ankara ve İzmir’den de 2 Hakim adayı Kocaeli İdare Mahkemesi Üyeliğine atandı.

GEBZE’YE GELENLER: 

İstanbul Cumhuriyet Savcısı adayı Ayben Saçmalı, Gebze Cumhuriyet Savcılığına,

Sakarya Hakim adayı Ali Kasım Aksoy, Gebze Hakimliğine,

İstanbul Cumhuriyet Savcısı adayı Halis Cengiz, Gebze Cumhuriyet Savcılığına,

Ankara Cumhuriyet Savcısı adayı Tahir Çetin, Gebze Cumhuriyet Savcılığına,

İstanbul Anadolu Hakim adayı Sacit Kaya, Gebze Hakimliğine,

Antalya Hakim adayı Sibel Sargın, Gebze Hakimliğine,

Bakırköy Hakim adayı Elif Temur, Gebze Hakimliğine,

KOCAELİ ‘DEN GİDENLER:

Kocaeli Cumhuriyet Savcısı adayı Sümeyye Çalık, Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına,

Kocaeli Hakim adayı Gülşen Kuş, Bozkır(Seydişehir) Hakimliğine,

Kocaeli Cumhuriyet Savcısı adayı, Utku Omurtay, Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına,

Kocaeli Hakim adayı, Gökhan Şentürk, Gaziosmanpaşa (İstanbul) Hakimliğine atanmıştır.

İDARİ YARGI HAKİM ADAYLARI

Ankara Hakim adayı Mahmut Gündoğan, Kocaeli İdare Mahkemesi Üyeliğine,

İzmir Hakim adayı Ali Şerbetçi, Kocaeli İdare Mahkemesi Üyeliğine,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.