“YALANCILIK TESCİLLENMİŞTİR”

Gündem 18.03.2021 - 17:26, Güncelleme: 18.03.2021 - 17:26
 

“YALANCILIK TESCİLLENMİŞTİR”

“YALANCILIK TESCİLLENMİŞTİR”

Eski Ordu Valisi, şu anki Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla açtığı davada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 7 bin 80 TL adli para cezasına çarptırılmasına, “Yalancılık tescillenmiştir” dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na eski Ordu Valisi Seddar Yavuz’a hakaret ettiği iddiası ile açılan davada karar çıktı. Mahkeme, ‘hakaret’ suçlamasıyla İmamoğlu’na 354 günün karşılığı olarak 7 bin 80 TL adli para cezası verdi. Davanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tanıklarımız dinlenmedi, sunduğumuz bilirkişi raporları dikkate alınmadı, hukuk ilkeleri ve içtihatlar hiçe sayıldı. Bağımsız yargının nasıl büyük bir ihtiyaç olduğu gerçeğini sanık olarak görüp yaşamak sırası bugün bendeydi. Hepsi geçer, adalet ve hukuk er geç üstün gelir” dedi. AKIBETİNİ HEP BERABER GÖRECEĞİZ Kararın ardından eski Ordu Valisi, şu anki Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Vali Yavuz, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Hiç kimsenin suç işleme özgürlüğü yoktur. Seçilmişler kendilerini hukukun üstünde görüp sandığa atıfta bulunamaz. Devlete ve hukuka meydan okuyanların akıbetini hep beraber göreceğiz. Yalancılık tescillenmiştir” açıklamasında bulundu.
“YALANCILIK TESCİLLENMİŞTİR”

Eski Ordu Valisi, şu anki Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla açtığı davada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 7 bin 80 TL adli para cezasına çarptırılmasına, “Yalancılık tescillenmiştir” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na eski Ordu Valisi Seddar Yavuz’a hakaret ettiği iddiası ile açılan davada karar çıktı. Mahkeme, ‘hakaret’ suçlamasıyla İmamoğlu’na 354 günün karşılığı olarak 7 bin 80 TL adli para cezası verdi. Davanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tanıklarımız dinlenmedi, sunduğumuz bilirkişi raporları dikkate alınmadı, hukuk ilkeleri ve içtihatlar hiçe sayıldı. Bağımsız yargının nasıl büyük bir ihtiyaç olduğu gerçeğini sanık olarak görüp yaşamak sırası bugün bendeydi. Hepsi geçer, adalet ve hukuk er geç üstün gelir” dedi.

AKIBETİNİ HEP BERABER GÖRECEĞİZ

Kararın ardından eski Ordu Valisi, şu anki Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Vali Yavuz, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Hiç kimsenin suç işleme özgürlüğü yoktur. Seçilmişler kendilerini hukukun üstünde görüp sandığa atıfta bulunamaz. Devlete ve hukuka meydan okuyanların akıbetini hep beraber göreceğiz. Yalancılık tescillenmiştir” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.