Kaymakam Güler, Gebze’nin çınarlarına gitti!

Gebze 20.03.2021 - 11:07, Güncelleme: 20.03.2021 - 11:08
 

Kaymakam Güler, Gebze’nin çınarlarına gitti!

Kaymakam Güler, Gebze’nin çınarlarına gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönül’e” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaretlerine devam ediyor. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı Barış Mahallesi’nde ikamet eden İlkan ve Işık ailelerini ziyaret etti.  Ailelerin sıkıntı ve sorunlarını yerinde gören ve onları dinleyen Kaymakam Güler, ailelere yapılması gerekenler noktasında ziyarette beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli talimatları verdi. Kaymakam Güler “Bizler, sadece devletin gücünü değil, aynı zamanda şefkatini de temsil ediyoruz. Devletimizin eli, ayağı, gören gözü, duyan kulağı, hisseden kalbi konumundayız. Dolayısıyla ilçemizde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız.” dedi. “ÇINARLARIMIZ DÜNLE BUGÜN ARASINDA KÖPRÜ” Bir sonraki ziyaretini çocukları olmayan ve geçimini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarıyla sağlayan yaşlı çifte gerçekleştiren Kaymakam Güler “Toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak, toplumu bu konuda daha duyarlı hâle getirmek maksadıyla kutlanan 18-24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ sebebiyle, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, duygularımızın yalnızca bu haftayla sınırlı olmadığını da belirterek sağlıklı ömürler diliyorum. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en kıymetli hazinelerimizdir. Huzurumuz için yaşlılarımızın iyi dilek ve temennilerine ihtiyacımız olduğu akıldan çıkarılmamalıdır. Dinimizin de bizlere emir ve tavsiyesi yaşlılara hürmet ve hizmet etme yönündedir.” dedi.
Kaymakam Güler, Gebze’nin çınarlarına gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönül’e” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaretlerine devam ediyor.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı Barış Mahallesi’nde ikamet eden İlkan ve Işık ailelerini ziyaret etti.  Ailelerin sıkıntı ve sorunlarını yerinde gören ve onları dinleyen Kaymakam Güler, ailelere yapılması gerekenler noktasında ziyarette beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli talimatları verdi. Kaymakam Güler “Bizler, sadece devletin gücünü değil, aynı zamanda şefkatini de temsil ediyoruz. Devletimizin eli, ayağı, gören gözü, duyan kulağı, hisseden kalbi konumundayız. Dolayısıyla ilçemizde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız.” dedi.

“ÇINARLARIMIZ DÜNLE BUGÜN ARASINDA KÖPRÜ”

Bir sonraki ziyaretini çocukları olmayan ve geçimini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarıyla sağlayan yaşlı çifte gerçekleştiren Kaymakam Güler “Toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak, toplumu bu konuda daha duyarlı hâle getirmek maksadıyla kutlanan 18-24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ sebebiyle, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, duygularımızın yalnızca bu haftayla sınırlı olmadığını da belirterek sağlıklı ömürler diliyorum. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en kıymetli hazinelerimizdir. Huzurumuz için yaşlılarımızın iyi dilek ve temennilerine ihtiyacımız olduğu akıldan çıkarılmamalıdır. Dinimizin de bizlere emir ve tavsiyesi yaşlılara hürmet ve hizmet etme yönündedir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.